Ложь от Партии Регионов

0
Горожане
+ 266
Великий Гуру

писатель (30.04.2012, 12:04) писал:Гроші вкладникам видаватимуть з 2 півріччя. Сьогодні триває реєстрація в ощадбанку для чого спочатку слід заттелефонувати на безкоштовний номер у Києві.


Зайдите на сайт Ощадбанка, получите полную информацию.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:39, 30.04.2012
От йома йо . Гроші виплачуватимуть з червня . Сьогодні йде процес актуалізації вкладників. Чесно - як тільки хтось з кременчужан отримає ці гроші - я в Інет напишу першим про завершення актуалізації та початок виплат. Про це до речі в газеті є

Цитата:Варто зазначити, що мова поки йде не про виплати, а про уточнення даних вкладників. Нагадаємо, українців, які розраховують отримати компенсацію, налічується близько шести мільйонів чоловік. Дані вкладників є в базі даних банку. Однак фінансисти уточнюють, що частина цих людей вже отримали свою тисячу гривень в 2008 році. Таким чином, в "Ощадбанку" було прийнято рішення уточнити дані вкладників. Крім того, їх вирішили поділити за віком. Зокрема, з 2 по 20 квітня будуть перевіряти інформацію тих громадян, кому вже виповнилося 80 років. Після 20 квітня і до кінця травня перевірять тих, кому виповнилося 70 років. Останніми в черзі на перевірку будуть громадяни, яким за п'ятдесят. Після того, як будуть оновлені бази даних, "Ощадбанк" почне перераховувати кошти на пластикові картки людей. <br /><br /> <a href="http://ura-inform.com/uk/economics/2012/04/02/protsedura-vyplaty-vkla dov-sberbanka-sssr-nachinaetsja-segodnja">Источник</a>

Горожане
+ 266
Великий Гуру

писатель (30.04.2012, 14:38) писал: Чесно - як тільки хтось з кременчужан отримає ці гроші - я в Інет напишу першим про завершення актуалізації та початок виплат. Про це до речі в газеті є


Да меня мало волнует, что написано в Вашей газете! Задайте вопрос в 62-й сберкассе. Я получала пенсию и рядом со мной стоял мужчина 70 лет, он мне рассказал, что пришёл получать тысячу, день и время согласовывал на сайте Ощадбанка.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
спасібо ruda98. дякую за повідомлення - уточнимо
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

Скат (30.04.2012, 09:39) писал:Сейчас ситуация более менее нормализовалась.


А куда Вы выкинули внешние займы?

Скат (30.04.2012, 09:39) писал:Офицер (если он конечно настоящий офицер) служит СТРАНЕ, а не КОНКРЕТНОЙ ЛИЧНОСТИ.


Всё описанное должно и происходит в нормальной стране, в этой служат конкретному кормильцу.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 298
Великий Гуру
Скат
08:32, 01.05.2012

Kanarsky (30.04.2012, 18:02) писал:Всё описанное должно и происходит в нормальной стране, в этой служат конкретному кормильцу.


Если человек служит конкретному кормильцу - это не офицер, а холуй. Как многие офицеры милиции или спецслужб.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (30.04.2012, 17:33) писал:спасібо ruda98. дякую за повідомлення - уточнимо

А що уточнювати? Я сам позавчора зареєстрував мати на сайті Ощадбанка: усе достатньо зручно і швидко, час обирається із трьох запропонованих днів. Ніяких черг, інфарктів і головне, сенсацій. Я розумію, що Вам хотілося б, щоб можна було знову побурчати на владу, але на цей раз спрацьовано професійно, як і у багатьох інших випадках, от тільки цього ніхто бачити не хоче.

bembi (29.04.2012, 21:35) писал:Очень интересно, а как Вам живется при нынешней власти? неужто ничего не изменилось в жизни?Первый раз слышу такие почти положительные отзывы, все стонут от нашего правительства, а вы удивляетесь, кому же это так плохо живется?

Зміни у житті є, але немає тотального погіршення, пов'язаного саме з новою владою. Заробітна платня потроху підвищується, але бюджетник - це бюджетник - сам обрав - сам винен. Хто стогне? Ті хто стогнав і при Кравчукові-Кучмі-Ющенкові.

Kanarsky (30.04.2012, 01:48) писал:Вообще каждому вменяемому гражданину страны должно быть стыдно за такого президента. А если Вам не стыдно... то туда Вам и дорога...

А Вам соромно за Президента Вашої держави? В умовах виборності першої особи держави до влади часто приходять не найкращі взірці, той же Дж.Буш-молодший. Я-монархіст, але розумію, що у найближчий час інститут монархії Україні не світить, тому будемо вибирати з того що є... Янукович - сильний політик, щоб про нього не говорили. Він витримав удар 2004 року і повернувся, а Ющенко і помаранчева команда про*** рали все що могли, хоча мали усі важелі влади и достатньо високий рейтинг.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
- Это тенденция, - вздыхает знакомый «регионал», - пожалуй, даже на Западной Украине к партии относятся лучше, чем здесь, в Донбассе. Наша социология для внутреннего пользования – мрак полный. Народ реально ненавидит Партию регионов!

Цитата оттуда же.

жаль некоторые наши форумчане этого не понимают. или понимают, но являются штатными агитаторами
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:37, 07.05.2012
Старший сержант запаса - говорили, балакали,сіли і заплакали.

Цитата:А що уточнювати? Я сам позавчора зареєстрував мати на сайті Ощадбанка: усе достатньо зручно і швидко, час обирається із трьох запропонованих днів. Ніяких черг, інфарктів і головне, сенсацій. Я розумію, що Вам хотілося б, щоб можна було знову побурчати на владу, але на цей раз спрацьовано професійно, як і у багатьох інших випадках, от тільки цього ніхто бачити не хоче.


Цитата:я в Інет напишу першим про завершення актуалізації


Чесно радий, що ви пройшли процес актуалізації. А гроші вам виплатили готівкою чи сказали - що у червні дадуть банківську карту на 1000 гривень і перелік адрес магазинів та аптек, куди можна з цією картою йти ? Тобто в яких магазинах можна буде оплачувати продукти харчування банківською картою Ощадбанку? От в цьому було питання .
А щодо іншого - товариство можна казати про бюджетників, їм до виборів платитимуть більше трошки. Пенсіонерам до виборів підвищать пенсію. Вибори завершаться - пенсію зменшать. Мова не в цьому. Предмет суперечки в тому , що покращення життя як такого немає. Є лише постійний зріст цін і нестача коштів. Ще є висока вартість комунальних послуг, висока вартість одягу, через що половина з нас йде в секонд хенди, де все дешевше. Ще є зависока вартість ліків, які за рік підросли в ціні відсотків на 25. Ще є борошно в магазині, яке за останній місяць виросло у вартості в магазинах на 18 відсотків. Там багато чого є , тільки грошей не всім вистачає, аби можна було прожити від зарплати до зарплати.
Горожане
+ 30
Гастарбайтер

Старший сержант запаса (30.04.2012, 20:44) писал:Я-монархіст, але розумію, що у найближчий час інститут монархії Україні не світить...


А це вже інтересно. Як можна бути монархістом в Україні, якщо тут ніколи не було царя? Інститут монархії Україні не світить не те що найближчим часом, а й взагалі.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация