kztu (17.10.2012, 21:33) писал:а сало на рынке уже под полтинник.
Держава не має важелів впливу щодо цін на ринку сало, його немає у Держрезерві. Інша справа хліб, цукор, таж гречка.
kztu (17.10.2012, 21:51) писал:Родители, пенсионеры (а они голосовали за регионы), сейчас говорят не то, что бы плохие слова в адрес своих избранников, а очень плохие, хотя пенсионеры в этих вопросах довольно консервативны.
Вони консервативні у тому плані, що їм за будь-якої влади часів незалежності погано живеться, ну й до цього додайте вікову психологію.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:Держава не має важелів впливу щодо цін на ринку сало
. Достаточно привлечь к уголовной ответственности перекупщиков продукции, и будет рычаг.Почему то в Белоруссии такие рычаги есть и прибыль в 200% это уголовная ответственность, а у нас это нормально,рычагов нет...
ViewPoint,
Цитата:По-Вашему, за сколько времени он должен появиться?
Ну опять за рыбу гроши, опять сейчас тут всплывет рассказ, о прошлой плохой власти и т.д.Так тогда ответте , сколько же наконец нужно времени, лет,десятков лет, что бы все наладилось? Для этого нужно что-то делать!Ну почему,я привожу пример борьбы с суперприбылями и коррупции в Белоруссии. в Грузии например побороли коррупцию в полиции.Почему они это смогли сделать за это время, а мы не можем? может не хотим?Так сколько же времени надо?
kztu (17.10.2012, 22:04) писал:Достаточно привлечь к уголовной ответственности перекупщиков продукции, и будет рычаг.Почему то в Белоруссии такие рычаги есть и прибыль в 200% это уголовная ответственность, а у нас это нормально,рычагов нет...
Так в Білорусі, за нашою та еуропейською термінологією - тоталітаризм і остання диктатура в Європі, нам такі методи використовувати не можна
kztu (17.10.2012, 22:04) писал:Ну почему,я привожу пример борьбы с суперприбылями и коррупции в Белоруссии.
Прочитайте вище,
kztu (17.10.2012, 22:04) писал: в Грузии например побороли коррупцию в полиции.
Підсумки останніх виборів до грузинського парламенту говорить про те, що у режима Саакашвілі не так багато прихильників і те, що нам говорять про їх досягнення не зовсім правда...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:те, що нам говорять про їх досягнення не зовсім правда...
я понял у Вас своя правда, ну да ладно, раз Вам хорошо сейчас не буду спорить, я высказал лично свою точку зрения.То что там не поддерживают власть Саакашвили это одно, а взять метод борьбы со взятками это другое.....
kztu (17.10.2012, 22:20) писал:я понял у Вас своя правда, ну да ладно, раз Вам хорошо сейчас не буду спорить, я высказал лично свою точку зрения.
Я цього не казав, але у порівнянні з часами "помаранчевих" погіршення я не відчуваю і, найголовніше, у нас з'явився шанс на певну стабілізацію політичної ситуації в країні, але, як не дивно, частина українців будь за що бажає приходу до влади політичних імпотентів, здатних тільки дудіти та жбурлятися крашанками. Я не є апологетом нині діючої влади, просто набридло жити в країні у якої непередбачуване як майбутнє так і минуле (салют ОУН-УПА, Бандері і Шухевичу).
адвокат Ульянов (17.10.2012, 22:28) писал:на протязі
протягом
адвокат Ульянов (17.10.2012, 22:28) писал:Заборонами та келейним квотуванням експорту зернових доводять до межі банкрутства селян, що вирощують хліб, але при цьому жиріють ті, хто це хлію скуповує.
Я про це знаю: у мене є знайомі, які якраз цим "бізнесом" займаються. Є дуже цікаві речі, в економічному плані, завдяки яким Україна могла б стати справжньою годувальницею Європи, але це не потрібно ні Європі, ні нашим можновладцям.
адвокат Ульянов (17.10.2012, 22:32) писал:Успішно збудована державно - олігархічна вертикаль влади, яка встановила в країні фактично феодальні правила гри.
Цілком погоджуюся з Вами, але хлопці з ОО - гірша альтернатива.
адвокат Ульянов (17.10.2012, 22:32) писал:Для особливо твердолобих. Читати дуже уважно: чиновники витрачають мільйони на оренду автомобілівРеальне покращення!
Щоб зламати хребет чиновникам потрібна людина з диктаторськими повноваженнями або абсолютною владою (монарх).
kztu (17.10.2012, 22:46) писал:"У Партії регіонів вважають прийнятною пропозицію МВФ підвищити тарифи на газ для населення не на 50-60% а лише на 20%.
Не розумію: це Ви відносите до досягнень чи навпаки?
Цитата:Наприкінці грудня 2011 р. голова НБУ Сергій Арбузов говорив про те, що для України дуже важливо отримати черговий транш кредиту від МВФ, але не через те, що не вистачає коштів, а для того, щоб дати маяк інвесторам, що МВФ працює в цій країні. Разом з цим Арбузов пояснив, що НБУ не витрачає гроші МВФ, а підтримує за рахунок цих коштів, платіжний баланс. У Світовому банку вважають, що відновлення співпраці з МВФ стане позитивним сигналом для приходу інвесторів в Україну. При цьому в Стратегії партнерства банку з Україною на 2012-2016 рр. сказано, що Угода України з МВФ про кредит stand-by може бути розірвана. Нагадаємо, програма співпраці України і МВФ, схвалена в липні 2010 р., передбачає виділення Україні кредиту на суму 15 млрд 150 млн дол. під ставку 3,5% річних. Термін дії програми становить 2,5 роки. Одразу після схвалення програми співпраці Україна отримала перший транш у розмірі 1 млрд 890 млн дол. Рішення про виділення другого (і останнього) траншу в розмірі 1 млрд 500 млн дол. рада директорів МВФ ухвалила 22 грудня 2010 р. У 2011 р. транші МВФ Україна не отримувала. Київ втратив можливість отримати від МВФ три квартальних кредити в розмірі приблизно 1,5 млрд дол. кожен в рамках програми stand-by загальним обсягом 15,5 млрд дол. через порушення узгоджених з фондом термінів проведення пенсійної реформи (набрала чинності з 1 жовтня) і підвищення тарифів на газ.
Артур Шопенгауэр
пенсионер
старейшина
Артур Шопенгауэр
старейшина
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
старейшина
Артур Шопенгауэр
старейшина