shadow, Я про це не одноразово відзначав той факт, що
Цитата: повна дискредитація Західної України як кубла печерного націоналізму та ксенофобії дає шанси саме Києву, саме Януковичу стати респектабельним партнером для тієї ж Польщі чи Угорщини, і навіть для Брюсселя.
Усе це можна тепер поширювати і на всю Україну: націоналістів у Європі не люблять і я думаю, що влада спеціально дозволила (можливо навіть спонсорувала) марш націоналістів ВО "Свобода" у Києві 14 жовтня і оберігала їх, не допустила провокацій з боку лівих сил. Така картинка (багатотисячний марш націоналістів з портретами Бандери) залякає і своїх виборців на Сході і Півдні і європейців. Так що те, що "Свобода" - це проект ПР цілком ймовірно.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (18.10.2012, 22:22) писал:Усе це можна тепер поширювати і на всю Україну: націоналістів у Європі не люблять і я думаю, що влада спеціально дозволила (можливо навіть спонсорувала) марш націоналістів ВО "Свобода" у Києві 14 жовтня і оберігала їх, не допустила провокацій з боку лівих сил. Така картинка (багатотисячний марш націоналістів з портретами Бандери) залякає і своїх виборців на Сході і Півдні і європейців. Так що те, що "Свобода" - це проект ПР цілком ймовірно.
Я думаяю что это не проект ПР напрямую. Просто они используют их для своих целей.
В итоге обе стороны в выигрыше - "Свобода" получает рекламу, допуск в СМИ, неприкосновенность.
ПР получает прекрасный повод для мобилизации электората на антифашистских лозунгах и "картинку" роста национализма для Европы. Хотя в Германии кое-кого тоже поддерживали как страшилку для левых.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
гражданин
Артур Шопенгауэр
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин
Т. Шевченко
пенсионер
гражданин