Чому ви не говорите українською?

0
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
Только уживаются там две личности, одна диссидентская

прокіп (22.09.2012, 21:53) писал:І звідки він знає все про мене? Моє "нєравнодушіє" почалося ще в кінці 50-х, коли я демонстративно відмовився вступати в Кременчуці в комсомол. Воно продовжувалося, коли я в 1968 році студентом в Харкові виступив проти вводу військ в Чехословаччину і коли мене поставили на облік в КГБ і т.д.


Вторая кадрового военного с тяжелыми погонами

прокіп (22.09.2012, 22:37) писал:Прийдеться тебе розжалувати з "старшого сержанта" за такий інтелект, згадаю такий досвід сорокарічної давнини.

Горожане
+ 50
Почетный
гражданин

Старший сержант запаса (23.09.2012, 15:55) писал:людини складної долі яка одна знає як нам розбудувати Україну

Сочувствую!
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Цитата:Ага, такий сучасний доктор Джекіл і містер Хайд.


Оце малокультурне ... попереджало тут про заборону "переходу на особистості". Хлопче, ти не Джекілом цікався, а Старицьким з його персонажами, ці тобі будуть більш корисними.

Цитата: И скорее всего, без зазрения совести, пользовался возможностью получить бесплатное образование , бесплатной медицинской помощью, профсоюзными путевками в санатории, дома отдыха и пионерские лагеря.

А цей постколоніальний ... так і помре, а не зрозуміє, що "бесплатним" може бути тільки сир в мишоловці. Про "совість" я взагалі промовчу, вихованцям "строителей коммунизма" вона невідома.

Цитата:Почему не вышел на центральную площадь Киева с антисоветским транспарантом,не устроил митинг, не объявил бессрочную голодовку, не совершил, в конце концов, акт самосожжения, в знак протеста против ненавистного режима?


І це він точно знає, як і "Кодекси" Наполеона. Пам'ятаю, одного з такою "логікою" покійний Приходько прямо з наради відправив з начальника цеху в слюсарі.
Зверніть увагу, ця зграя бродячих в -неті неокультурених псів замість обговорення теми кидаються в силу свого дикого інстинкту на чужака, запах і логіка якого їм не зрозумілі. Та для жлобського суспільства "біла ворона" є поживою для задоволення їх варварських потреб. При цьому інстинктивному гавканні в них немає часу вникнути в суть давнього слова КСЕНОФОБІЯ, бо воно в їх культурі геть якесь лайливе.

Цитата:одна диссидентская


Цитата: кадрового военного с тяжелыми погонами


А ще, хлопче, винахідника. Зараз з "допомогою" москалів КрАЗ може зовсім стати, давай знаходь там простоююче обладнання, безробітних людей, то я їм організую роботу над продукцією, яку можна поставляти не в малоцивілізовану Росію, а й в Австралію. Так хто з вас балаболів береться це зробити? Чекаю відповіді. А копатися в моїй біографії не варто, я сам можу розповісти, якого кольору в мене труси.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
ulysses
20:08, 23.09.2012
прокіп, Що Ви можете запропонувати для того, щоб громадяни України захотіли розмовляти українською. Всі громадяни, не лише російськомовні. Ви коли останній раз були в прикордонних областях (Львівській, Закарпатській, Чернівецькій)?? Там проблема не менше.
Концтабори не пропонувати
Горожане
+ 50
Почетный
гражданин
прокіп, Я не про сейчас, а про тогда, когда нужно было розмовлять на мові в окружении проклятих москалів.
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
прокіп
19:36, 23.09.2012

прокіп (23.09.2012, 18:34) писал:

Цитата:прокіп, Я не про сейчас, а про тогда, когда нужно было розмовлять на мові в окружении проклятих москалів.


Ну хочеться дізнитися колір моїх трусів. Садист. Хлопче, ну почитай газету "Правда" за 14.03. 88р. Там є з мого листа Генсеку. Або знайди архіви автоматного цеху КрАЗУ за 1964 рік про те, як робітники проштовхували некомсомольця до ВУЗу через спротив парткому. Веселі були часи. Тебе тоді вже планували народити?
Ти краще шукай простоюючі в Кременчуці машинобудівні потужності та безробітних з них, будемо конкурентоздатну продукцію випускати.

Горожане
+ 2
Гастарбайтер
ulysses
19:28, 09.10.2012
До теми. Ці постколоніальні мутанти при згоді султана допомогти Дорошенкові та потраплянні Кременчука в васальство Туреччини зараз би вперто захищали своє право на розмову турецьким суржиком. Таких (зрадивших своїй культурі) І.Сірко після визволення з невільничого ринку Кафи просто страчував, як гнилі плоди українства. ТЕПЕР Я ТУРОК, А НЕ КОЗАК. Тепер я КІЗЯК промосковський, а не КОЗАК, я навіть лички отримав, служачи чужому дяді.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

прокіп (09.10.2012, 13:32) писал:Тепер я КІЗЯК промосковський, а не КОЗАК, я навіть лички отримав, служачи чужому дяді.


Что интересно,это говорит человек, служившей той самой колониальной власти, звания и благодарности от нее получавший.и даже хвалящийся благодарностью от московского генерала Павловского.
Правильно.
Кизяк.(с)
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Забаненные
+ 21
Местный

AD (09.10.2012, 14:07) писал:Что интересно,это говорит человек, служившей той самой колониальной власти, звания и благодарности от нее получавший.и даже хвалящийся благодарностью от московского генерала Павловского.
Правильно.
Кизяк.(с)


Людина виконувала свої обов’язки, перш за все! Чи лікар, наприклад, що допомагає людям у тоталітарній державі є автоматично посібником режиму?
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
AD
16:21, 09.10.2012

Карліто (09.10.2012, 14:45) писал:Людина виконувала свої обов’язки, перш за все! Чи лікар, наприклад, що допомагає людям у тоталітарній державі є автоматично посібником режиму?


А Вы не видите разницы между врачом и военным?
Тогда разъясню,что военный является опорой режима и весьма привилегированным слугой режима.
и ДОБРОВОЛЬНЫМ.
Ибо обязательная военная служба в СССР была ограничена во времени.
Когда тот самыЙ Кизяк(с) работает на механосборочном заводе технологом в третьем цехе, делающем кастрюли,он уже не опора режима и не привилегированный слуга режима. Он обыкновенный житель "тоталитарной страны", и подлежит осуждению (моральному) только за личные мерзости.
В случае врача- он таковой же житель тоталитарной страны,когда он лечит людей и отвечаеть должен только за личные преступления.
Когда он становится начальником городского отдела здравоохранения и едва не вылетает из кресла за махинацию с мебельным гарнитуром ценою в 10 тысяч советских рублей,он тоже становится Кизяком.(с)
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация