Вадим 58, ви за межами Кременчука десь були? Витратьте колись кілька зарплат та відвідайте хоча б Польщу, не кажу вже за Німеччину. А потім вже постіть "замєткі" якихось божевільних. Можу зрозуміти коли за часів совка, усіх лікували мовляв "запад загнєватєт" і т.д., тоді була завіса, люди фізично не могли довідатись що ж там діється. Але на дворі 21 століття, інтернет же є В 2013 році вестися на бєсошвіпутіностаріковську пропаганду - треба бути трохи несповна розуму. Хоча чого я дивуюся, хиба такого не може бути?
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Мамай (15.12.2013, 16:55) писал: Витратьте колись кілька зарплат та відвідайте хоча б Польщу, не кажу вже за Німеччину.
Да хотя бы бюджетный вариант: гугл мапс. Пару часов потратить только.
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
Там может Вам только показалось, что все, кто ругают Европу сумасшедшие, а на самом деле это не так. И среди них есть нормальные люди и они имеют право высказать свое мнение, так же как и Вы свое.
Мамай (15.12.2013, 20:29) писал:Якби зі сторони виглядало якщо я б розповідал що життя у Кременчуці краще ніж у Москві? Як на мене - божевільно.
Дык пол Кременчуга так и думает :)
"Я смотрел в эти лица и не мог им простить Того, что у них нет тебя и они могут жить..." В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
гражданин
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."
В последнее время мне кажется, что эти строки про мозг. (с) bash
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
старейшина
Того, что у них нет тебя и они могут жить..."