23 "февраля" - що святкує Україна?!

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:35, 24.02.2012
Нюра - мова не про вас, Олег пише з Москви. Але я не пишу йому - як їм голосувати - за Путіна чи Прохорова . Хоч за Папу Римського . Це їхній вибір, не наш. Не пишу про те хто у них гарний, а хто ні. І так само не кажу, хто у них повинен бути героєм, а хто ні. Самі вирішать і без підказки з Кременчука Полтавської області
Горожане
+ 61
Почетный
гражданин
Нюра
17:41, 24.02.2012
что меня удивляет, что после признания независимости все бывшие страны СССР носились со своей независимстью совсем не долго, в том же Казахстане Назарбаева клинило немножко, что чуть ли не казахи прородители русского языка и что их бедных, поработила Российская империя...потом успокоился, потому как очевидные вещи нужно признавать, что без покровительства Р.И. от казахов и следа не осталось бы, и можно сказать благодаря этой поддержке они выжили как нация, сейчас живут и развиваются, Астану отгрохали на зависть всем, почему же Украина носится со своей обидой и никак не переступит не начнет жить настоящим, а ответ очевиден-во всех несчастьях виноваты все, кроме самой Украины, и чего с нее брать с такой бедной и несчастной

писатель (24.02.2012, 15:30) писал:мова не про вас Олег нам пише з Москви.

а если бы я писала из Казахстана, вы бы меня кем назвали? может, у него здесь друзья и родственники здесь и ему небезразлично что с ними будет и как
только потому что кто-то не любит тебя так, как тебе хочется, не значит, что он не любит тебя всей душой…
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Нюра - хіба хто у нас плаче? Нічого подібного. Але про Казахстан з Кременчука важко казати, хіба як сказано у "Білому сонці пустелі". "Стріляють однако" або щось таке

То послухайте тоді - мій брат двоюрідний живе у Москві - мені йому написать - ти ж дивись Олег , за того голосуй, а за цього ні. Вам не здається, що він то звісно мене не пошле подалі, все ж рідня, але про це подумає точно. Самі вирішать - дорослі люди, а не діти

Мені теж небайдуже , що з ним у Москві буде. Але слава Богу - він далеко не дитина і доросліший за мене на років 5. Я не буду йому підказувати як жити. Для цього у мене сини є. І то старшому нічого не скажу, бо не потрібно. А на меншого - 24 роки йому, якщо ї говоритиму, то послухає він мене і скаже - батя відстань. Сам вирішу
Горожане
+ 266
Великий Гуру

адвокат Ульянов (24.02.2012, 12:27) писал:От ця заражена та отруєна тяжкою хворобою комуністичного тоталітаризму частина суспільства та її ментальне становище і є однієї із найсуттєвишіх причин нашого злиденного матеріального та інтелектуального сьогодення.

Слушайте, вы, я постоянно общаюсь с ветеранами войны, нашими солдатами и офицерами, которые кровью и потом отстояли нашу землю, вижу их слёзы радости от того, что есть люди, которые помнят и уважают их подвиг, подвиг советских солдат... Мой отец в мирное время защищал границы нашей Родины, теряя своих друзей... Дайте им хоть умереть спокойно, зная, что их героизм был не напрасным, как считаете вы! Мои внуки с раннего детства чтут праздник их дедов - 23 февраля, в моём окружении, слава Богу, нет тех, кто забыл о том, кому мы должны быть благодарны за то, что сейчас имеем! Как можно всё так перекрутить и, самое главное, для чего?! Если вы переживаете за воинов заподной Украины, так можно же найти другой подход к этой проблеме, - пусть для каждой стороны будет свой праздник, по-моему это было бы более справедливо, чем обижать и унижать одну или вторую сторону и перекручивать историю в угоду одних, в ущерб другим.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ніхто не казав, що їх подвиг був марним і ніхто не скаже. І всі ми поважаємо людей з медалями. До речі в цьому питанні більшість з них розуміють все не гірше нас. Але нині інші часи. У нас немає війни, в яку нас втягують, як в 41 році, після якої того хто виживе зроблять героєм. Погано тільки що винних у розв"язанні тієї війни не знайшли. І не думаю, що нам потрібно два свята - для одних чоловіків та інших. Нам потрібно те, що об"єднує, а не навпаки. І от до цього що об"єднує якраз і йтимемо ще 20 років.
Горожане
+ 266
Великий Гуру

писатель (24.02.2012, 17:05) писал:До речі в цьому питанні більшість з них розуміють все не гірше нас.

Вот тут вы правы, - они всё понимают, только сил у них уже нет бороться с этим. Так и говорят: нам бы скинуть лет 20, так некоторым мало бы не показалось.

писатель (24.02.2012, 17:05) писал: Погано тільки що винних у розв"язанні тієї війни не знайшли.

Так чего их искать? Они - как на ладони.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Забаненные
+ 133
Почетный
старейшина
Шурик)
19:29, 24.02.2012

ruda98 (24.02.2012, 16:51) писал:Дайте им хоть умереть спокойно, зная, что их героизм был не напрасным, как считаете вы!

В этом плане, нынче страшное время. Когда маршрутчик ветерана не впускает на льготный проезд, это уже беда. А когда добавляет: - До Берлина дошла, и до рынка дошлёпаешь, это вообще горе. И такое повсеместно! На девятое мая "прогрессивная молодёжь" Георгиевские ленточки вместо шнурков в кроссовки вплетают, улицы городов фамилиями предателей называют...
Моего прадеда сослали в Сибирь, но когда надо было воевать против фашизма, он не вспоминал старые обиды. Вернулся с медалью, которой дорожил, но привселюдно не кичился. Светлая ему память. Он не увидел и не услышал этой грязи.
Не существует безвыходных ситуаций, лишних людей, случайных встреч и потерянного времени.
Забаненные
+ 33
Почетный
гражданин

ruda98 (24.02.2012, 17:13) писал:Как можно всё так перекрутить и, самое главное, для чего?!

Да не переживайте Вы так.
Я кажется понял для чего Канарский прикормил на форуме клоуна-перед людьми достойными комедию ломать, а с клоуном и спорить смысла нет, это знают даже дети
Даже если у тебя нет ничего – у тебя есть жизнь, в которой есть всё!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:39, 24.02.2012
Клоун не клоун. Друже - воно мине.Чесно, бо і не таке буває, а мудрість нікому не завадить. Іві рекомендував Татьяну Толстую почитать і вам теж рекомендую. Воно зайвим не буде. Навіть якщо ви достойна людина як про себе пишете

Цитата:Так чего их искать? Они - как на ладони.

теж Сталіна читав промову, тільки не повірив

Цитата:Так и говорят: нам бы скинуть лет 20, так некоторым мало бы не показалось.

І це теж бачив - окремі товариші до сих пір Радянському Союзу служать і ноутбуки за це від влади отримують. Гірше, що далі пишуть вони у своїх плакатах на виставках - ось держава про мене не турбується.

Я не друг нашим маршрутникам і вони про це знають . Але ось це

Цитата:В этом плане, нынче страшное время. Когда маршрутчик ветерана не впускает на льготный проезд, это уже беда. А когда добавляет: - До Берлина дошла, и до рынка дошлёпаешь, это вообще горе.

Має бути точний приклад. Бо ветеранів живих у нас дуже мало, які справді воювали на фронті. Де і кого не пустили в маршрутку і коли ?
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

адвокат Ульянов (24.02.2012, 11:11) писал:

Старший сержант запаса (24.02.2012, 00:13) писал:Красная Армия и 23 февраля наступила на очень больной мозоль

Мені на мозоль наступає поняття справедливості.

Я особисто не бачу нічого поганого в тому, щоби святкувати маскулинне свято та привязати його до захисту Вітчизни, як суто чоловічої справи, але при цьому не бачу нічого гарного продовжувати фетишизувати совімперські культи та міфи. Заражений гангреною орган відтинають - чим скоріше ми віддітнемо від себе навязані нам імперією моделі, шаблони та міфи - тим скоріше ми видужаємо та зможемо піти далі, своєю дорогою, не тягнучи за собою гниле, хворе та смердюче.

Аналогічно і з назвами вулиць ( Леніна, стільки то років Жовтня і іже з ними) та памятниками катам на центральних площах міст ( Леніну і тд). Взяти хоча б випадок, коли "депутати" забалотували присвоєння маленький вуличці імя Крюківянина ченця Іони - що був келейним Серафима Саровського. а згодом заснував у Києві Свято-Троїцький Іонинський монастир.
І в порівнянні з помпезними вулицями Леніна та Х-років Жовтня, СРСР і тд - де в Кременчуці вулиці Лесі Українки, Грушевського, Франка, Самчука, Багряного, видатних українських вчених та діячів?
Ото ж бо й воно - так і будемо до скону чіплятись за обїдки з імперського столу та множити свою меншовартість, щиро вважаючи, що то ми такі "умніє і талєрантніє"

Адвокат Ульянов ! Вы в каком Кременчуге живете ? В этом и- или альтернативном?
Какого же тогда Вы требуете ЕЩЕ ОДНУ улицу Леси Украинки и ЕЩЕ ОДНУ улицу Ивана Франка?!
Или Вам совсем не фиг делать и Вы развлекаетесь,выдумывая ...знает что?
Так пора в Вашем возрасте научиться находить социально одобряемые занятия!

писатель (24.02.2012, 14:17) писал:

Цитата:Народ празднует 23 фераля, потому что украинцы сражаясь в рядах Красной Армии добились найболее выдающихся побед

.
Так скажу - менше всього як люди святкують - вони думають про перемоги. Бо за кожною з них гори трупів. То ми з китайців сміємося, що вони всіх шапками закидують. А про нашу тодішню армію,СРСР, ( хоча одне і теж) якщо і згадують, то лише з думкою - як було не важко, але пережили.

Цитата:Это я к чему. Практически не было в истории Украины (именно Украины как независимого гос. образования), фактов успешного ведения войны. Восновном героическая смерть оставленных на произвол судьбы и проданых солдат либо же заведомо проигришные войны/восстания с империями. Это повод сожалеть, но не гордиться!

В Радянської Армії теж були успішні війни. Ось Фінляндія наприклад - фіни напали, ( правда не вони нападали, а ми, але ми їм так врізали. Звісно тих финнів півтори каліки, але це таке. Ось Афганістан напав , Чехословакія всяка. Там ми їм врізали
То я до того, що в історії є всякі моменти, і ми повинні про це пам"ятати. Ми повинні пам"ятати про те, що виграли Другу світову війну, але ми не можемо забути ні причини цієї війни, коли Йосі Сталіну дуже захотілося проливов в Босфорі, Балкан та дуже захотілося створити ще штук 15 нових соціалістичних республік. Ми не можемо забути ціни цієї війни і що вона означає.
Але свято - це сугубо чоловіче свято і на нього чоловіки мають право. Ну ми те ж повинні отримувати подарунки.

Писатель,хватит врать! Это не Сталин хотел Босфора,это вы емук приписываетеэто.
На идиотскую книжку "Босфорский поход Сталина" можете не ссылаться.
Если вы предлагате людям жить в мире вашего вранья- то живите в нем сами.
Тем более,что в отличии от Геббельса врать не умеете.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте