Верховна Рада ухвалила "мовний" законопроект у першому читанні

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ну яке незнання - ось "старший брат" за вас все сказав і сам
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (10.07.2012, 16:44) писал:"Я сам русский, но то, что сегодня делается вокруг русского языка, хотя понятно в Украине должен быть один язык государственным, то необходимо ситуацию изменять. И кроссворд сам - все названия русские, а нельзя чтобы все это было ближе к нам?".Та ладно - кажу - тут немає проблем. За тиждень спробуємо змінити

Отже процес "дебілізації" електорату перед виборами діє: у людей немає ніяких інших проблем, окрім ситуації навколо російської мови.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А по моєму нормально - у нашій крові, всіх до речі - не сприймати те, що нам нав"язують силою
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Старший сержант запаса (10.07.2012, 17:21) писал:Отже процес "дебілізації" електорату перед виборами діє: у людей немає ніяких інших проблем, окрім ситуації навколо російської мови.

Так это заслуга исключительно вашего президента - "дебилизация" электората.

Ему другой электорат не нужен, как впрочем и наоборот.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ще не хватало, аби нас розводили як котят. Так по моєму, нардеп від партії Регіонів казав. Отой, що руками завжди на сесіях нардепів розмахує - керує процесом
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Kanarsky (10.07.2012, 17:26) писал:Так это заслуга исключительно вашего президента - "дебилизация" электората.Ему другой электорат не нужен, как впрочем и наоборот.

Що Ви маєте на увазі? У Вас інший Президент?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

Старший сержант запаса (10.07.2012, 17:28) писал:У Вас інший Президент?

Ну, как бы, да. Но он меня тоже не устраивает.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
18:56, 10.07.2012

писатель (10.07.2012, 17:24) писал:А по моєму нормально - у нашій крові, всіх до речі - не сприймати те, що нам нав"язують силою

Вам треба дякувати парламентській більшості за те, у який спосіб вони прийняли закон і тим самим дали можливість для політичних провокацій і спекуляцій. А от якби питання російської мови як другої державної (не регіональної!) було винесено на всеукраїнський референдум, тоді, дійсно не відомо що б могло б статися...
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та нічого не могло б статися. У нас хіба були якісь резонансні випадки ? Ні. Держава одна, державна мова теж одна. Говорити або писати можна хоч на мові Папуа - Нова Гвінея, як душа забажає, аби тільки розуміли. То які тоді питання ?

Цитата:у який спосіб вони прийняли закон і тим самим дали можливість для політичних провокацій і спекуляцій.

При чому дали можливість для провокацій. Це їхній стиль життя. Недавно слухав Семена Глузмана на ТВі й він каже теж саме - нормальні люди -ці нардепи, але без будь яких моральних принципів. Тобто принцип один - розвести всіх як лохів або кошенят. Вони так живуть. Це їхнє життя - робити з нас лохів

Вони грають з нами в наперстки, але я не хочу, аби мене розводили.
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (10.07.2012, 17:16) писал:Ну яке незнання - ось "старший брат" за вас все сказав і сам

Я мало, что понял из того, что сказал ваш старший брат!
Я же к вам обращался, а не к нему.
Так

Цитата: "в чому тут справа і різниця"?

Хотелось бы, ваше личное разъяснение получить.

писатель (10.07.2012, 17:56) писал:Вони грають з нами в наперстки, але я не хочу, аби мене розводили.

Я вас поздравляю!
Вы единственный, кого в "этой державі" не развели!

писатель (10.07.2012, 17:56) писал:Говорити або писати можна хоч на мові Папуа - Нова Гвінея, як душа забажає, аби тільки розуміли. То які тоді питання ?

Господи! О чём же тогда мы здесь спорим, вот уже на протяжении 32-х страниц!
Голосуем за выводы писателя и закрываем тему!

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация