» » » Інструменти Бітрікс-24 для автоматизації бізнес-процесів у компанії
13:43 Неділя 0 2 128
13:43, Неділя, 14 квітня 2019

Інструменти Бітрікс-24 для автоматизації бізнес-процесів у компанії

Бітрікс-24 — це інноваційний програмний продукт, що допоможе повністю автоматизувати та оптимізувати бізнес-процеси у будь-якій компанії, від невеличкої фірми до підприємства всеукраїнського масштабу з розгалуженою мережею філіалів та представництв. Цей продукт поєднує у собі безліч корисних рішень, завдяки яким Ви зможете краще налаштувати зворотний зв'язок з клієнтами, чи контролювати ефективність роботи персоналу.

Огляд інструментів Бітрікс-24


CMS 1C-Bitrix — є розробкою, якою вдало користуються мільйони компаній у всьому світі. Автоматизація бізнес-процесів з цим програмним продуктом відбувається по декількох напрямках:
  • CRM — система управління продажами та підтримання постійного зв'язку з покупцями;
  • Call-centre — можливість підключення усіх контактних каналів для Бітрікс;
  • інструмент, що дозволяє створювати корпоративні сайти, мобільні застосунки та інтернет-магазини;
  • проведення анонімних опитувань серед клієнтів;
  • налаштування рекламного розсилання листів на e-mail, Push та SMS-повідомлень.

Інструменти Бітрікс-24 для автоматизації бізнес-процесів

Якщо Ви вирішите під'єднати Bitrix-24, це можна зробити цілком безкоштовно. Але для великих компаній вигідніше купити платну версію, яка відкриває набагато більше різноманітних можливостей. Встановивши програмне забезпечення на свої ПК, Ви зможете в режимі реального часу спостерігати за зростанням рівня продажів. На головному екрані будуть показуватися дані: кількість замовлень у роботі, проплати і відмови, суми чеків тощо. Ці дані допоможуть створити статистику роботи персоналу, а також покажуть ті ділянки, куди треба вкласти гроші для підвищення продажів.

Як працює система Бітрікс-24


Говорячи простою мовою, Бітрікс — це корпоративний портал, котрий інтегрується з іншими програмними рішеннями, а результат демонструється на одному екрані. Тобто, він стає інформаційним центром компанії з відкритим кодом, що дозволяє з часом розширювати функціональні можливості застосунку. До того ж, навіть у безкоштовній версії Ви отримуєте до 5 Гб простору у хмарному сервісі.



Часто систему Бітрікс-24 порівнюють зі швейцарським ножем, оскільки обсяг її функціоналу постійно розширюється. Є також галузеві рішення. Наприклад, для медичної, освітньої чи побутової сфери: створення профілів, запис до електронної черги, порядок обслуговування відвідувачів з тих чи інших питань тощо.

Що цікаво, керівник підприємства може контролювати доступ працівників до функціонала програми. Також тут відбивається статистика щодо кожного проекту: від першого моменту відвідування клієнтом сайту до проведення розрахунків за надані послуги чи товари.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Бизнес 13:58 Вівторок 0 715 До уваги контролерів КІК — фізичних осіб! Державна податкова служба України повідомляє, що наразі триває кампанія подання контролюючими особами — фізичними особами Звітів про контрольовані іноземні компанії (далі — КІК) за 2022 та 2023 звітні періоди.