» » » » Поради щодо вибору кращих сонцезахисних окулярів
19:12 Середа 0 929
19:12, Середа, 15 грудня 2021

Поради щодо вибору кращих сонцезахисних окулярів

Очки сонцезахисні є обов'язковою опорою для очей, допомагаючи мінімізувати яскравість у будь-яку пору року та в будь-якому місці, де сонце та його відбивні промені впливають на ваші очі та ваш зір.

Сонцезахисні окуляри, доступні в багатьох формах і стилях, - це більше, ніж модні аксесуари - вони є важливим інструментом для захисту ваших очей від ультрафіолетових променів, енергії випромінювання, виробленої сонцем. Ці ультрафіолетові промені, включаючи UVA і особливо UVB, ушкоджують поверхневі тканини ока, рогівку та кришталик. Згодом це пошкодження може призвести до катаракти, дегенерації жовтої плями та інших порушень зору.

 

Поради щодо вибору сонцезахисних окулярів

 

Щоб зберегти здоров'я очей, пам'ятайте про ці поради при покупці сонцезахисних окулярів.

 

  • Не погоджуйте менше ніж на 100%
  • Купуючи сонцезахисні окуляри, переконайтеся, що на них є бирка або наклейка, на якій написано, що вони забезпечують 100-відсотковий захист від УФ-випромінювання. На етикетках деяких виробників написано: Поглинання УФ-випромінювання до 400 нм. Це те саме, що і 100-відсоткове поглинання УФ-випромінювання.

 

Темніші сонцезахисні окуляри не завжди означають, що вони забезпечують кращий захист від ультрафіолету.

 

При пошуку сонцезахисних окулярів не обманюйтеся, думаючи, що чим темніші лінзи, тим вони безпечніші для ваших очей. Тільки сонцезахисні окуляри зі 100% захистом від ультрафіолету забезпечують необхідну вам безпеку.

 

Поляризовані лінзи зменшують відблиски, але не блокують УФ-промені. Поляризовані лінзи призначені для зменшення відблисків, що відбиваються від поверхонь, що відбивають, таких як вода або дороги. Сама собою поляризація не забезпечує захисту від ультрафіолету. Натомість він забезпечує кращий візуальний досвід при певних діях, таких як керування автомобілем, катання на човні або гра в гольф.

 

Існують поляризовані лінзи з речовиною, що блокує ультрафіолет. Перевірте етикетку поляризованих сонцезахисних окулярів, щоб переконатися, що вони забезпечують максимальний захист від ультрафіолету.

 

Перевір якість лінз

 

Ви можете перевірити правильність виготовлення лінз сонцезахисних окулярів без рецепта, виконавши такі дії:

 

  • Подивіться на щось із прямокутним малюнком, наприклад, на кахельну підлогу.
  • Тримайте окуляри на зручній відстані від обличчя та прикривайте одне око.
  • Повільно переміщуйте окуляри з боку на бік, потім вгору і вниз, дивлячись через лінзи.
  • Якщо прямокутні лінії залишаються прямими, лінзи гаразд.
  • Якщо лінії хвилясті або звиваються (особливо у центрі лінзи), спробуйте іншу пару.

 

Розмір має значення

 

Сонцезахисні окуляри повинні мати максимально великі лінзи, щоб захистити очі від сонячного проміння. Подумайте про купівлю великих сонцезахисних окулярів або сонцезахисних окулярів із закругленими краями, щоб обмежити попадання ультрафіолетових променів з боків окулярів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    12:16 Четвер 0 1 484 Выбираем швейцарский нож: практическое руководство Нож – это универсальный инструмент, который пригодится в быту, на природе и в путешествиях. Прежде чем купить швейцарский ножик, важно определить, для чего он Вам нужен. Карманные ножи (74-93 мм) идеально подходят для ежедневного ношения. Благодаря компактным размерам, они легко помещаются в карман или на брелок, всегда оставаясь под рукой. Эти модели обычно включают в себя нож, ножницы, кусачки для ногтей и другие инструменты для повседневных задач.
    Аксессуары / Фото 12:43 Середа 0 1 407 Інтернет-магазин Koffer – найширший вибір аксесуарів та виробів зі шкіри Аксесуари – це не лише стильне доповнення образу. Це також і важливі речі, завдяки яким людина почувається комфортніше. Серед таких аксесуарів – сумки, валізи та гаманці. Носити потрібні предмети у руках або кишенях незручно, саме тому слід зазирнути до інтернет-магазину Coffer та підібрати для себе модну та містку річ.