» » » » Захистити город від шкідників, грибка, хвороб: онлайн-аптека для садівника
16:19 Середа 0 2 266
16:19, Середа, 3 червня 2020

Захистити город від шкідників, грибка, хвороб: онлайн-аптека для садівника

Синоптики обіцяють, що літо буде досить прохолодним та вологим. Хоча, звісно, буде й багато сонячних днів. Для садових рослин та городини це доволі сприятливі умови. Але треба подбати про захист від грибка, адже у вологому середовищі він швидко розповсюджується, спричинюючи значну шкоду майбутньому врожаю. На врожайність негативно впливають й інші чинники небезпеки. Як же захистити свій сад та город від шкідливих комах та хвороб? На допомогу садівникові прийдуть різноманітні препарати та засоби на кшталт пестицидів, фунгіцидів та протруйників.

Фунгіциди для картоплі, капусти, овочів, плодових дерев, квітів


Фунгіциди для захисту рослин від грибкових хворобОднією з найважчих грибкових хвороб для картоплі є чорна парша. На уражених ризоктоніозом бульбах виникають чорні цятки, які поступово поширюються на усю картоплину. Якщо ж цей грибок з'являється на стеблі чи корінні, рослина відстає у розвитку, згодом всихає та гине. Аби не зіткнутися з подібним на власному досвіді, рекомендуємо завчасно купити ліки для рослин в інтернет-магазині Аптека Садівника. Тут Вам запропонують декілька різновидів протигрибкових препаратів для картоплі та інших культур.

Так, комбінований фунгіцид Цілитель, що містить активні речовини манкоцеб та металаксил, в змозі впоратися з захистом таких овочевих, фруктових та баштанних культур:
  • огірки;
  • картопля;
  • томати;
  • цибуля;
  • кавуни та дині;
  • виноград.

Застосовувати даний фунгіцид можна для запобігання хвороб й серед квітів, наприклад троянд. В інструкції до засобу детально описуються пропорції для використання. Приблизно 25-30 грам препарату треба розчинити у п'яти літрах води. Цього обсягу цілком вистачить для обробки однієї сотки. За сприятливих умов для розповсюдження грибка процедуру необхідно повторити. Фунгіцид впорається з багатьма збудниками хвороб: борошниста роса, фітофтороз, сіра та біла гниль, чорна плямистість тощо.



Засоби захисту рослин: замовити з доставлянням в Україні


Сьогодні можна знайти багато інформації, що хімічні препарати завдають більше шкоди, ніж хвороби чи комахи. Насправді, зараз діють доволі суворі норми щодо хімічного складу та принципу дії препаратів для захисту рослин. Аптека Садівника пропонує споживачам ефективні засоби, що не накопичуються у плодах. Звісно, треба дотримуватися інструкції та правил техніки безпеки, оскільки деякі речовини можуть негативно впливати на здоров'я людини. Звертайтеся до спеціалістів інтернет-магазину, які нададуть Вам детальні консультації з питань правильного використання препаратів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Сельское хозяйство 18:19 Понеділок 0 1 355 Как происходит сепарация навоза и зачем она нужна? Фермерские предприятия сталкиваются с огромным количеством отходов животного происхождения. Для их утилизации и обработки требуется специальное техническое оборудование и много времени. Упростить работу и процесс переработки навоза способны сепараторы. С их помощью осуществляется быстрое отделение полезных частиц от вредных составляющих, таких как аммиак, сероводород, метан и углекислый газ. Узнать подробную информацию о сепараторах возможно на страницах сайта https://www.ecoflock.com.ua/flotator.html фирмы «Экофлок», которая является специалистом в этой области.