» » » » Terra Grain: купити мінеральні добрива з Польщі
13:46 Вівторок 0 3 111
13:46, Вівторок, 25 серпня 2020

Terra Grain: купити мінеральні добрива з Польщі

Якість товарів з Європи не викликає сумнівів. Це стосується різноманітних категорій продукції: одяг, парфуми, побутова техніка, автомобілі. Українські аграрії встигли оцінити ефективність та якість також і хімічної продукції, а саме мінеральних добрив з Польщі від таких виробників, як Luvena, Fosfory та Grupa Azoty. Ці компанії вважаються лідерами з виробництва азотних, фосфорних, калійних, комплексних добрив, котрі відповідають найжорсткішим вимогам європейських стандартів.

Як замовити добрива з Польщі в Україні


Великі сільськогосподарські підприємства України потребують значні обсяги добрив для отримання щедрих врожаїв. Замовити добрива з Польщі з доставленням можна в компанії terra grain, в каталозі котрої Ви знайдете ефективні та екологічно безпечні добрива різних видів. Як відбувається постачання? Якщо Вам треба велика кількість, котра вимірюється тоннами, завантаження вагонів відбувається безпосередньо у Польщі. Спеціалістами Terra Grain розроблено усі етапи логістичного процесу, аби кінцевий споживач отримав власне замовлення якомога швидше. Товар може бути доставлено у будь-який населений пункт на території України.

Купити мінеральні добрива з Польщі

Переваги замовлення мінеральних добрив з Польщі у Terra Grain:
  • компанія співпрацює з виробниками;
  • продукцію відпускають за дилерськими цінами з мінімальними націнками;
  • в наявності є різні види транспорту;
  • можливість отримання суттєвих знижок при замовленні гуртових партій мінеральних добрив.

Консультанти Terra Grain завжди напоготові відповісти на запитання клієнтів та розповісти про відмінності між тими чи іншими видами мінеральних добрив. Вони запропонують Вам найкраще для різних сільськогосподарських культур, вирощуванням котрих займається Ваше аграрне господарство.

Найкращі добрива з Польщі в Україні: замовити в онлайн-режимі


Сьогодні у пресі можна знайти багато статей про те, що аграрії України використовують різноманітні речовини, що заборонені в ЄС. Такі новини лякають споживачів. Польща, як член ЄС, дотримується суворих стандартів у виробництві хімічної продукції для сільського господарства.

Мінеральні добрива польського виробництва в Україні

Добрива з цієї країни вирізняються наступними характеристиками:
  • висока гігроскопічність;
  • швидке розчинення у грунті;
  • хімічні сполуки потрапляють безпосередньо у рослину;
  • залишки не завдають негативних наслідків довкіллю, легко переробляються у грунті.

Постачання добрив відбувається у зручній тарі: біг-беги, розраховані на 500-600 кг, цистерни на тисячу літрів. Представлене й фасування у мішках на 50 кілограмів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Сельское хозяйство 18:19 Понеділок 0 1 355 Как происходит сепарация навоза и зачем она нужна? Фермерские предприятия сталкиваются с огромным количеством отходов животного происхождения. Для их утилизации и обработки требуется специальное техническое оборудование и много времени. Упростить работу и процесс переработки навоза способны сепараторы. С их помощью осуществляется быстрое отделение полезных частиц от вредных составляющих, таких как аммиак, сероводород, метан и углекислый газ. Узнать подробную информацию о сепараторах возможно на страницах сайта https://www.ecoflock.com.ua/flotator.html фирмы «Экофлок», которая является специалистом в этой области.