» » » » На Полтавщині тривають профілактичні рейди із запобігання продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім
09:56 П’ятниця 0 984
09:56, П’ятниця, 29 липня 2022

На Полтавщині тривають профілактичні рейди із запобігання продажу алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім

«Продають алкоголь неповнолітньому — телефонуй «102»: зазначено на наліпках, які правоохоронці залишають в торговельних закладах, як нагадування продавцям та покупцям про встановлену заборону та юридичну відповідальність за її порушення! Про це повідомляє відділ комунікації поліції Полтавщини.
Варто зазначити, що працівника підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування за продаж неповнолітнім алкоголю і тютюнових виробів можуть притягнути до адміністративної відповідальності, а суб’єкта господарської діяльності — позбавити ліценції на продаж підакцизних товарів. Відповідно до частини 2 статті 156 КУпАП суд може призначити правопорушникові штраф від 6 800 до 13 600 гривень.


Закликаємо підприємців та працівників торгівлі суворо дотримуватися вимог законів, а батьків — говорити з дітьми про шкідливий вплив алкогольних та енергетичних напоїв на здоров’я підлітка. Якщо потрібна допомога фахівця, знайдіть час, аби порадитися з психологом або педагогом.


Зокрема, Ви можете звернутися за консультацією до фахівців психологічного забезпечення поліції Полтавщини через чат-бот у Telegram, створений під час повномасштабної війни росії проти України для надання оперативної психологічної підтримки громадянам.

За матеріалами Миргородського райвідділу поліції
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Алкогольные напитки / Фото 14:10 Четвер 0 2 164 Оборудование для самогоноварения: как сделать процесс простым и эффективным Домашнее самогоноварение становится всё более популярным хобби среди людей, которые хотят создавать высококачественный спиртной напиток у себя дома. Для того чтобы достичь успеха в этом деле, необходимо правильно подготовить оборудование. Рассмотрим, какое оснащение потребуется.