» » » » Домашнє самогоноваріння: самогонні апарати й обладнання для виробництва самогону
16:26 Неділя 0 2 325
16:26, Неділя, 7 серпня 2022

Домашнє самогоноваріння: самогонні апарати й обладнання для виробництва самогону

Багато хто з українців полюбляє якісний алкоголь. Але якщо відвідати відділи супермаркетів з елітними напоями, ціни там зашкалюють. Та й нема гарантії, що Ви купляєте саме оригінальний віскі чи коньяк, а не дешеву підробку. Недорога ж горілка навряд чи потішить справжніх поціновувачів різноманіттям смаків. Саме тому сьогодні дуже популярне домашнє самогоноваріння. Це цілком легальна справа, якщо виготовляєте самогон для власного споживання, а не на продаж. Фахівці скажуть, що приготувати міцну настоянку з цікавим присмаком — це справжнє мистецтво. Але навіть новачки знайдуть в глобальній мережі багато рецептів з покроковими інструкціями. Єдине, що знадобиться, — приладдя для домашнього самогоноваріння.

Різновиди самогонних апаратів для дому

 

Купити самогонний апарат від виробника

Якщо заглибитися у питання, побачимо, що існує багато різновидів самогонних апаратів. Класичним пристроєм, що його було винайдено ще декілька сторіч тому, вважається дистилятор. Він складається з перегонного куба (баняка) та змійовика для конденсації парів спирту. Купити саме такий класичний самогонний апарат від виробника можна за посиланням в інтернет-магазині «Будьмо». Тут також покупцям запропонують багато іншого необхідного устаткування та аксесуарів для виробництва власного алкоголю в домашніх умовах з доставкою у будь-яке місто України.

 

Окрім звичних дистиляторів з баняком та змійовиком широко застосовують й інші типи самогонних апаратів. Ректифікатори дозволять отримати дуже міцний алкоголь без сторонніх запахів та присмаків. Бражні колони є перехідною ланкою між дистилятором та ректифікатором. Звісно існують й різноманітні варіації на тему самогонних апаратів, наприклад дистилятори з сухопарником, тобто спеціальною ємністю між змійовиком та перегонним кубом. Сухопарник виконує функцію додаткового фільтра, а також в нього можна покласти ароматні домішки (ягоди, трави, шматки фруктів) для отримання нових відтінків смаку.

 

Поради з вибору самогонного апарату для домашнього самогоноваріння

 

Є люди, які самостійно майструють апарати з підручного матеріалу. Але краще довіритися справжнім професіоналам, котрі запропонують самогонні апарати, зроблені з міцної неіржавної сталі. Завдяки великій товщині стінок такий апарат прослужить Вам багато років. Набагато дорожчими є дистилятори з міді. Мідь має здатність вбирати в себе оксид сірки, позбавляючи домашній самогон сторонніх присмаків.

 

 

Строк експлуатації залежить й від якості збирання, зварювання, герметичності. В інтернет-магазині «Будьмо» покупці знайдуть лише найнадійніше та перевірене практикою тисяч домашніх винокурів обладнання для приготування домашніх настоянок та самогону.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Алкогольные напитки / Фото 14:10 Четвер 0 2 137 Оборудование для самогоноварения: как сделать процесс простым и эффективным Домашнее самогоноварение становится всё более популярным хобби среди людей, которые хотят создавать высококачественный спиртной напиток у себя дома. Для того чтобы достичь успеха в этом деле, необходимо правильно подготовить оборудование. Рассмотрим, какое оснащение потребуется.