» » » » Кредитні картки MasterCard PLATINUM: привілеї для власників
15:51 Четвер 0 3 408
15:51, Четвер, 5 липня 2018
Банки 3 408 0

Кредитні картки MasterCard PLATINUM: привілеї для власників

Як відомо, міжнародні платіжні системи випускають кілька категорій банківських карт: електронні, класичні, преміальні. Якщо Ви є надійним клієнтом банку, можете собі дозволити взяти кредит на велику суму й вчасно погасити заборгованість, кредитна карта mastercard PLATINUM стане для Вас найкращим вибором. І ось чому.

Картки MasterCard початкового рівня


Власники карт початкового рівня — VISA Electron, Maestro, MasterCard Instant Issue тощо — можуть користуватися базовим набором послуг:
  • знімати гроші у банкоматах;
  • здійснювати перекази через системи інтернет-банкінгу;
  • сплачувати за поповнення мобільного рахунку або за комунальні послуги через термінали.

Але у них є важливий недолік — неможливість користуватися грошима поза лімітом. Тобто, якщо банк встановлює обмеження на певну суму, перевищити її Ви не зможете. Як правило, такі платіжні засоби не є персоніфікованими, і підтримують фінансові операції лише в одній валюті.

Кредитні картки MasterCard PLATINUM

Переваги MasterCard PLATINUM


Ті люди, які прагнуть отримати максимальну фінансову свободу, оформлюють картки рівня Платінум і вище — VISA Infinite або Masterсard World Signia. Так, якщо Ви користуєтесь послугами Bank Credit Dnipro, Ви швидко побачите усі привілеї оформлення карти MasterCard Platinum:
  • індивідуальний кредитний ліміт становить до одного мільйона гривень;
  • відкриття одразу п'ятьох валютних рахунків;
  • ВІП-консьєрж цілодобово — допомога нефінансового плану: бронювання готелю, пошук найближчих крамниць чи ресторанів, виклик екстрених служб;
  • отримання бонусних балів за купівлю товарів, квитків, послуг у тих чи інших мережах.

Якщо Ви знаходитесь за межами України, не треба думати, де обміняти гроші, адже при оплаті через термінали відбувається автоматична конвертація грошових коштів по курсу. Ну, і окрім усього іншого, кредитний ліміт не є фіксованим. Достатньо одного дзвінка до банку, аби збільшити суму кредитування.

Хто може отримати картки вищого рівня


Слід зазначити, що на відміну від VISA Classic і MasterCard Standard, кредитні або дебетові карти Platinum не є безкоштовними. У банку Bank Credit Dnipro обслуговування рахунків VIP-клієнтів обійдеться у суму від 2500 гривень на рік. Рішення про видачу картки приймається на основі кредитної історії приватної особи та її рівня доходів. Якщо це рішення буде позитивним, Ви зможете користуватися всіма вище зазначеними послугами.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Банки 10:53 Понеділок 0 686 Що робити, якщо втрачено банківську картку, на яку надходила пенсія? При втраті банківської карти, найперше, що необхідно зробити — заблокувати її. Для цього потрібно зателефонувати на «гарячу лінію» банку, в якому Ви обслуговуєтесь як отримувач пенсії, і повідомити про втрату. Задля збереження коштів, співробітники банку заблокують карту.