» » » » Відкриваємо депозит в Ощаді: умови та вигоди
14:43 П’ятниця 0 850
14:43, П’ятниця, 24 листопада 2023
Банки 850 0

Відкриваємо депозит в Ощаді: умови та вигоди

Кожен, хто хоч раз починав відкладати на щось гроші, знає, наскільки складним може бути цей, здавалося б, простий процес. І справа не лише у тривалості збору потрібної суми. Наявність «недоторканого запасу» під рукою ніби притягує дрібні, важливі, або надто бажані витрати, потроху розпорошуючи все, що вдалося заощадити.

Щоб позбавити себе спокуси скористатися скарбничкою раніше встановленого дедлайну, краще покласти кошти на депозит. Тоді потреба відвідин банку, щоб зняти з рахунку гроші, слугуватиме психологічним захистом. А можна взагалі обрати депозитну програму без можливості передчасного зняття коштів, щоб напевне дозбирати потрібну суму.

 

Відкриваємо депозит в Ощаді: умови та вигоди

 

Чому депозит — це вигідно

 

Депозит — банківський рахунок, на який клієнт кладе гроші з метою їх збереження та примноження за допомогою відсотків, що нараховує банк протягом періоду зберігання. Такий спосіб заощаджень підходить усім повнолітнім громадянам, оскільки депозитні програми враховують інтереси та фінансові можливості молоді, працівників соціальної та військової сфер, пенсіонерів.

 

Перевагами депозитів є:

 

  • відповідальне зберігання коштів на захищеному рахунку;
  • можливість примножити суму внеску, на відміну від збереження у домашній скарбничці;
  • гарантія отримання власних коштів завдяки контролю фонду гарантування вкладів фізичних осіб;
  • вибір програм з різними відсотковими ставками та умовами зберігання.

 

Кожен банк зацікавлений у відкритті депозитних рахунків, оскільки кошти на них протягом періоду зберігання можуть бути залучені у банківський оборот. Це позитивно впливає на його фінансові можливості та є джерелом для підтримки інших банківських послуг. Іншими словами, банк нараховує відсотки на суму на депозитному рахунку, як винагороду клієнту за можливість користуватись його грішми певний час.

 

Проте важливо ретельно перевірити банківську установу на доброчесність та фінансову стабільність перед тим, як довірити їй свої гроші. Бажано, щоб банк знаходився під юрисдикцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб — у такому випадку клієнт отримає всі свої гроші навіть у випадку банкрутства банку.

 

«Ощадбанк» не лише співпрацює з Фондом, а ще й є державною установою, що надає додаткові гарантії безпеки його клієнтам. Саме тому можна довго не роздумувати, а йти у перевірений банк.

 

Зростайте разом із Ощадбанком: Вигідні умови відкриття депозиту

 

Як відкрити депозит

 

Депозитні програми «Ощадбанку» розраховані на період від 3-х до 36 місяців. Конкретний термін дії, мінімальні суми внеску, можливості поповнення та зняття можна дізнатися на сайті банку. Онлайн-калькулятор послуг допоможе заздалегідь визначити оптимальну суму та період вкладення. За детальною консультацією можна звернутися до менеджера банку у відділенні, за телефоном або скористатися мобільним додатком. Для відкриття депозиту можна завітати у найближче відділення або оформити послугу віддалено через додаток «Мобільний Ощад».

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Банки / Деньги 11:20 Середа 0 934 НБУ разом із держбанками придумали, як захистити гривневі заощадження населення від інфляції Із 21 жовтня НБУ разом із банками запровадив додатковий інструмент для збереження гривневих заощаджень населення — депозит із захистом від зміни валютного курсу. Такий інструмент є новинкою, тож не дивно, що його поява викликала багато запитань. Ми підготували відповіді на найпоширеніші з них.