18:03 Вівторок 0 952
18:03, Вівторок, 31 жовтня 2023

Вибір скляної душової кабіни

Все більше людей віддають перевагу душовим кабінкам замість звичайних ванн. Це рішення пов'язане, перш за все, з тим, що душові кабіни займають менше простору. Також вони дозволяють економніше витрачати воду та швидкі в установці.

Асортименти душових кабін, представлені в магазинах, налічують велику кількість моделей. Серед них великі та маленькі, пластикові та скляні, а також багатофункціональні екземпляри. Крім того, Ви можете придбати та встановити скляний екран, щоб не забризкати підлогу.

 

Вибір скляної душової кабіни

 

Такі різні душові кабіни

 

Гідромасажні бокси поділяються на два типи:

 

  1. Прості.
  2. Багатофункціональні.

 

Перший варіант включає недорогі кутові моделі, в комплекті з якими йдуть піддон і скляна шторка – невеликий екран, що захищає від бризок. Багатофункціональні кабіни називаються так тому, що мають спеціальні гідромасажні лійки, а також режими тропічного дощу та генератора пари (на зразок лазні). Цими та багатьма іншими функціями можна керувати за допомогою електронної панелі.

 

Душовий піддон

 

Без піддону кабіна не мала б звичного нам вигляду. Це підстава, на яку постає людина. Тому чим надійніший піддон, тим безпечніша вся душова кабіна. Найміцнішими вважаються емальовані піддони, виготовлені з чавуну, сталі або мармуру. Проте фаянсові гігієнічніші.

 

Інший критерій вибору – глибина та форма. Остання варіюється від простої квадратної до напівкруглої. Глибина найчастіше становить 25-45 см, але бувають і плоскі моделі.

 

Вибір скляної душової кабіни

 

Скажіть «ні» бризкам

 

На піддон можуть бути встановлені дверцята, шторки (розсувні – складаються гармошкою; розстібні – з однією/двома стулками) або стінки, залежно від типу кабінки та Ваших уподобань. Кожна з цих огорож має каркас, від якого залежить їх міцність. Найпоширеніші – скляні, оскільки вони безпечніші, ніж огорожі з алюмінієвим або пластиковим каркасом.

 

З чого виробляють гідромасажні бокси

 

Немає сумнівів у тому, що найпоширенішим матеріалом для виробництва є пластик. Проте стулки душових кімнат зазвичай виготовлені із міцного скла та акрилу – з метою безпеки.

 

У нашому магазині Ви зможете вибрати ідеальну душову кабінку, і в цьому Вам завжди готові допомогти наші консультанти. Вони дадуть корисні поради і дадуть відповідь на будь-які питання.

 

Якщо Вам потрібна консультація з вибору душової кабіни для Вашої ванни, в «Імперія Сантехніки» з задоволенням допоможуть підібрати саме ту модель, яка буде пасувати Вашій кімнаті.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Ванная и сантехника / Видео / Фото 16:07 Вівторок 0 1 259 Электрические полотенцесушители Марио: качество, стиль и безопасность Комфорт, чистота и приятные ощущения после душа – вот что даёт качественный полотенцесушитель в ванной комнате. Это несложное устройство улучшает гигиеничность помещения, повышает эффективность отопления, добавляет комфорта. На сайте компании Mario можно купить полотенцесушитель электрический из нержавеющей стали, выполненный в стильном дизайне. Он дополнит интерьер ванной комнаты и обеспечит удобство для всех членов семьи.