» » » » Подо Центр у Дніпрі: лікування врослого нігтя та інших хвороб стопи
16:35 Неділя 0 1 730
16:35, Неділя, 12 лютого 2023

Подо Центр у Дніпрі: лікування врослого нігтя та інших хвороб стопи

Якщо доводилося стикатися з травмами нігтів на ногах, часто носите тісне взуття, багато перебуваєте на свіжому повітрі просто неба, можна відчути на собі різноманітні неприємні наслідки хвороб стопи. Наприклад, водянисті мозолі на ногах можуть сильно боліти, а людина не матиме змоги самостійно пересуватися. Ба більше, вона навіть не зможе самостійно взутися. Одна з найпоширеніших проблем стопи – ніготь, що вростає. Це викликає сильні болі.

Де лікують ніготь, що вріс, у Дніпрі – Центр подології

 

Зазвичай ніготь вростає на великому пальці ноги. На інших пальцях ніг, а також на руках така проблема трапляється дуже рідко. У Дніпрі за посиланням https://podocentr.dp.ua/uk/vroslij-nigot/ запропонують лікування врослого нігтя швидко та безболісно, а також з гарантованим результатом. Чим же може бути зумовлена ця розповсюджена проблема:

 

  • травми – на палець впала важка річ, або вдарилися ним;
  • постійний тиск, якщо носити взуття, що не підходить за розміром;
  • необережне зрізання нігтів ножицями або кніпсером;
  • грибкові захворювання;
  • плоскостопість.

 

Ніготь може вростати в палець і з інших причин. Наприклад, якщо порушено обмін кальцію в організмі, нігті викривляються й починають вростати у шкіру. У такому разі знадобиться проведення комплексної діагностики з виявленням першоджерел проблеми.

 

Врослий ніготь на великому пальці ноги. Лікування врослого нігтя

 

Коли треба звертатися до подолога, щоб вилікувати врослий ніготь

 

Це доволі болісне відчуття. А своїми силами неможливо розв'язати проблему, а лише ще більше нашкодити. Симптоми прості: біль у пальці, відчуваєте, що боковий валик набрякає, збільшення пальця у розмірах. Якщо зволікати з лікуванням, можна зіткнутися ще з серйознішими проблемами: нагноєння, розповсюдження грибка. А у найважчих випадках є ризик, що інфекція захопить більшу площу шкіри, а також кістку, й почнеться гангрена. Єдиний спосіб лікування у такому разі – ампутація.

 

Подолог Дніпро - Подо Центр Ольги Пашиної

 

Лікування врослого нігтя в Подо Центрі, Дніпро

 

Якщо звертаєтесь відразу, як відчули неприємні симптоми або помітили почервоніння, подолог у Дніпрі швидко впорається з захворюванням. Ніготь просто дістають зі шкіри, обробляють місця ушкоджень, виписують антисептики для уникнення подальшого розповсюдження інфекції.

 

 

У складніших випадках необхідне хірургічне втручання, встановлення скоб або титанових ниток. Частину врослого нігтя можна вирізати за допомогою лазера. У Подо Центрі Ольги Пашиної у Дніпрі працюють справжні фахівці, що оберуть найефективніший спосіб лікування для пацієнтів. Тут також займаються лікуванням багатьох інших розповсюджених проблем. Ну, а щоб Ваші ніжки завжди мали привабливий вигляд, варто регулярно відвідувати спеціаліста з подологічного педикюру.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Красота и здоровье 15:26 Субота 0 887 Как правильно выбрать вытяжку для маникюра? Любого мастера маникюра во время работы окружает множество инструментов и оборудования, без которого невозможно организовать полноценную работу. Одним из таких оборудований является маникюрная вытяжка. Именно она обеспечивает комфорт во время процедуры создания маникюра, так как избавляет мастера и клиентов от пыли. Ведь пыль, образуется во время спиливания ногтей и садится на поверхность стола, пачкает одежду и самое ужасное — что ей дышат. Поэтому выбрав мощную и качественную вытяжку, можно избавить себя от таких неудобств.