» » » » Збільшення розміру грудей: які існують дієві методики
17:25 Субота 0 6 194
17:25, Субота, 23 листопада 2019
Красота 6 194 0

Збільшення розміру грудей: які існують дієві методики

Струнка фігура, принадні форми, розкішне волосся, виразні очі й пухкі губи — усі ці риси роблять жінку справжньою красунею, котра легко досягає у житті будь-яких цілей. Але, на жаль, не кожну дівчину природа нагородила ідеальною зовнішністю. Завдяки сучасній науці та традиційним рецептам Ви, все ж таки, зможете значно покращити свій зовнішній вигляд. Так, багато дівчат хотіли би дізнатись як збільшити груди без імплантів та хірургічного втручання. Чи є дійсно ефективні методики збільшення грудей? Відповідь на це питання буде ствердною.

Що робити заради збільшення бюсту


Існує давнє твердження, що певні продукти у Вашому раціоні впливають на розмір грудей. Певною мірою це відповідає дійсності, але лише у юному віці, коли дівочий організм активно розвивається й потребує великої кількості поживних речовин. Таким чином для росту бюста треба споживати наступні продукти:
  • соя — соєве молоко, м'ясо, сир тофу містять білок естроген, що швидко засвоюється та активує нарощування маси;
  • молочні продукти — сир, свіже молоко, сметана;
  • здорові жири, котрі є у складі горіхів, льняних зерен, ячменя, вівса тощо;
  • білок тваринного походження;
  • вітаміни у фруктах та овочах.

Збільшення розміру грудей

Не треба сподіватися, що така дієта призведе до збільшення грудей на кілька розмірів, але вона посприяє покращенню здоров'я шкіри, котра стане пружнішою та еластичнішою. Навіть малий бюст виглядатиме естетичніше та привабливіше, якщо він не звисатиме, як вуха спанієля.

Звісно, гарна дієта — це добре, але її не достатньо. Тому не треба забувати про спеціальні комплекси фізичних вправ у фітнес-залі, котрі призведуть не тільки до збільшення грудних м'язів, але й сідниць. Зазначимо, що ця частина жіночого тіла теж заслуговує на значну увагу з боку чоловічої статі.

Креми для збільшення розмірів грудей


Часто в інтернеті ми бачимо рекламу різних засобів, завдяки яким можна збільшити розміри грудей та інших частин тіла. Чи варто довіряти таким оголошенням? Щоб визначитися з відповіддю, необхідно проаналізувати різні фактори:
  • хто є виробником крему;
  • які інгредієнти входять до складу;
  • чи існують реальні відгуки жінок, що скористалися засобом та отримали очікуваний результат;
  • у чому полягає механізм дії.

Збільшення грудей без операції

Активні речовини якісного крему впливають на стан тканини, що сполучає прошарки шкіри. Також вони ініціюють регенерацію клітин. Якщо дотримуватись усіх застережень виробника, а також поєднувати нанесення кремів з масажем, фізичними вправами та дієтою, результат Вас по-справжньому вразить.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Красота 17:29 П’ятниця 0 654 Секрети вибору ідеального педикюрного крісла: поради та популярні моделі Педикюрне крісло є важливою частиною будь-якого салону краси або студії педикюру. Воно повинно бути не тільки функціональним, але і забезпечувати комфорт як майстру, так і клієнтові. Вибір правильного педикюрного крісла може бути завданням, яке вимагає деякої уваги та дослідження. У цій статті ми поділимося з Вами секретами вибору ідеального педикюрного крісла (https://ukrsalon.com.ua/collection/pedikyurnye-kresla?lang=ua) та розглянемо популярні моделі.