» » » » Інструменти для перукарів та грумерів: що знадобиться для якісної стрижки
16:38 П’ятниця 0 2 485
16:38, П’ятниця, 8 липня 2022

Інструменти для перукарів та грумерів: що знадобиться для якісної стрижки

Сьогодні у продажу можна знайти багато професійного і відносно недорогого обладнання, за допомогою котрого зробити гарну зачіску цілком можливо у домашніх умовах без відвідування салонів краси. Також багато людей заводять собак декоративних порід, котрим теж потрібна регулярна стрижка. Грумери, або перукарі для собак і кішок, повинні мати усе необхідне, аби ваш улюбленець після відвідин перукарні виглядав стильно й симпатично. До речі, за наявності машинки для стриження з різними насадками підстригти цуценя йоркширського тер'єра також можна без проблем дома, зекономивши на перукарні 200-300 гривень за один візит.

Усе для перукарів та грумерів від Profi Perukar у Києві

 

Для багатьох українців сьогодні є актуальним питання пошуку джерел додаткового доходу. Якщо Ви вмієте стригти, можна непогано заробляти, запропонувавши власні послуги сусідам та друзям. А купити машинки для підстригання волосся, тримери, фени можна в інтернет-магазині Profi perukar, котрий спеціалізується на продажу обладнання та аксесуарів для перукарів, грумерів, барберів, майстрів манікюру та педикюру. Ви обов'язково оціните найширший асортимент інструментів від провідних світових брендів, привабливі ціни та швидку доставку Києвом або усією територією України, де це наразі можливо.

 

Перукарський та грумерский магазин Profi perukar

Що ж знадобиться майстру або майстрині, котрі прагнуть відкрити власну невеличку перукарню, барбер-шоп для чоловіків, грумінг-салон для домашніх улюбленців:

 

  • машинки для стриження волосся професійного класу, що призначені для праці у постійному режимі;
  • тримери — ті самі машинки, але застосовуються для стриження й гоління бороди, вус, скронь, потилиці, вирізняються меншими розмірами та маневровістю;
  • професійні електробритви;
  • фени, гофре, плойки та праски для волосся — використовуються для створення оригінальних жіночих зачісок.

 

Для грумерського салону знадобляться ті ж самі речі, але призначені спеціально для стриження тварин. Їх також можна замовити в інтернет-магазині «Профі Перукар» за посиланням вище. Звісно, запропонують й величезний вибір необхідних аксесуарів, котрі знадобляться для роботи.

 

Професійний перукарський інструмент: переваги

 

Дешеву машинку для стрижки волосся можна купити за 500 гривень і вище. Вона не пристосована до використання у безперервному режимі. Для виробництва лез професійних машинок беруть найкращу сталь, котра довго лишається гострою. А електричні моторчики під час роботи не гріються й не вібрують. Таким інструментом дуже зручно користуватися.

 

Професійна техніка для перукарів і барберов

 

Звісно, він коштує дорожче, але вкладені кошти швидко повернуться, коли Ваші клієнти переконаються у високій якості послуг та професіоналізмі. Адже досвідчений перукар — це фахівець, котрого постійні клієнти дуже цінують.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Красота 17:29 П’ятниця 0 657 Секрети вибору ідеального педикюрного крісла: поради та популярні моделі Педикюрне крісло є важливою частиною будь-якого салону краси або студії педикюру. Воно повинно бути не тільки функціональним, але і забезпечувати комфорт як майстру, так і клієнтові. Вибір правильного педикюрного крісла може бути завданням, яке вимагає деякої уваги та дослідження. У цій статті ми поділимося з Вами секретами вибору ідеального педикюрного крісла (https://ukrsalon.com.ua/collection/pedikyurnye-kresla?lang=ua) та розглянемо популярні моделі.