» » » » Лазерна епіляція: всі питання та відповіді
18:29 Субота 0 1 775
18:29, Субота, 18 листопада 2023

Лазерна епіляція: всі питання та відповіді

Сучасні стандарти краси вимагають гладкості шкіри на певних ділянках тіла. Для позбавлення від небажаного волосся жінки застосовують різноманітні засоби, у тому числі лазер. Найсучасніша та безпечніша процедура з видалення зайвого волосся – лазерна епіляція – знайшла своїх шанувальниць. Студія лазерної епіляції LaserVille використовує новітню технологію MOVEO, яка не вимагає додаткової підготовки до маніпуляції та суворих обмежень. Всю потрібну інформацію про технологію MOVEO можна знайти на сайті студії. Там же можливо зробити попередній запис на процедуру та поставити питання, які цікавлять.

Що означає лазерна епіляція

 

Швидкий та дієвий спосіб видалення волосся на тілі базується на руйнуванні волосяного стрижня та фолікул за допомогою лазера. Працює наступним чином: меланін, який знаходиться у фолікулах, всотує у себе випромінювання. Світлова енергію перетворюється на теплову, таким чином фолікул перегрівається та руйнується. В епілятор вмонтована внутрішня система розпізнавання, яка виділяє тільки фолікули волосся, а шкіра лишається неушкодженою.

 

Лазерна епіляція без болю

 

Скільки часу займає процедура

 

Це залежить від кольору та товщини волосся, відтінку шкіри. Перші результати буде помітно уже через 4 або 6 процедур. Весь курс становить 10 сеансів. Для гарантії на 96% потрібен повторний курс через місяць-півтора. Надалі можливе використання підтримуючих процедур: одна у два або три місяці. Ефект діє до року, а якщо волосся не дуже густе, то і 2-3 роки.

 

Лазерна епіляція Київ

 

В чому перевага лазерної епіляції MOVEO

 

Новітня технологія, яку використовує студія laserville.com, базується на александритовому лазері з безпечною та ефективною довжиною хвилі 755 нм. Методика може використовуватися:

 

  • для шкіри різних відтінків та з засмагою;
  • з волоссям різних кольорів;
  • врослого волосся;
  • жінок і чоловіків.

 

Процедура проходить швидко. Видалення волосся на ділянці 10 см² займає всього пів хвилини. Це безболісно та безпечно, бо використовується охолоджувач, і на шкірі не залишається пошкоджень та опіків. Процедура підходить для проведення на різних ділянках шкіри, у тому числі особливо чутливих – над верхньою губою та зоні бікіні.

 

LaserVille - Видалення волосся лазером

 

Як підготуватися до процедури

 

Сертифіковані спеціалісти студії на попередній консультації визначать, до якого типу належить шкіра відвідувача, порекомендує, як підготуватися для сеансу. За день до проведення маніпуляції потрібно бритвою видалити волосся з тих частин тіла, де буде проведена епіляція. Інші способи видалення використовувати не можна.

 

Також не використовують зволожуючі засоби та маски. Не можна засмагати упродовж трьох днів до та трьох днів після епіляції.

 

Дотримуючись рекомендацій та звертаючись до перевірених студій, Ви можете розраховувати на високу ефективність процедури.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Красота 17:29 П’ятниця 0 657 Секрети вибору ідеального педикюрного крісла: поради та популярні моделі Педикюрне крісло є важливою частиною будь-якого салону краси або студії педикюру. Воно повинно бути не тільки функціональним, але і забезпечувати комфорт як майстру, так і клієнтові. Вибір правильного педикюрного крісла може бути завданням, яке вимагає деякої уваги та дослідження. У цій статті ми поділимося з Вами секретами вибору ідеального педикюрного крісла (https://ukrsalon.com.ua/collection/pedikyurnye-kresla?lang=ua) та розглянемо популярні моделі.