» » » » Які послуги пропонує транспортна компанія Aurora Trans
19:06 П’ятниця 0 1 467
19:06, П’ятниця, 16 липня 2021

Які послуги пропонує транспортна компанія Aurora Trans

Транспортування вантажу з пункту відправлення в пункт прибуття – це завжди відповідальний захід, який вимагає ретельної організації. Щоб полегшити діяльність підприємства, краще перекласти цей обов'язок на посередника. Наприклад, їм може виступити транспортна компанія Aurora Trans, яка здійснює вантажні перевезення всередині України і за її межами вже багато років.

Кому підійде транспортна компанія


Багатьом підприємствам для здійснення діяльності необхідно доставляти товари для їх реалізації або виробництва продукції. Логістика – це серйозний аспект підприємницької діяльності та окрема велика стаття витрат компанії. Потрібно не тільки покупка або оренда вантажного транспорту, а й найняти на роботу як мінімум водія, вантажника і логіста. Крім цього, потрібно:
  • скласти оптимальний і точний маршрут;
  • доставити вантаж вчасно;
  • проаналізувати транспортні характеристики товару;
  • дізнатися, які потрібні умови для правильної і законної транспортування;
  • підготувати документи.

Підприємству, яке рідко потребує перевезення, куди раціональніше буде замовити вантажоперевезення компанії "Avrora Trans". Вона надає такі послуги:
  • вантажні перевезення в інші країни;
  • доставка вантажів по території України;
  • експорт не тільки в Європу, але і в Азію або Росію;
  • імпорт товарів з Італії та інших країн;
  • перевезення великих негабаритних об'єктів;
  • збірні грузи.

Дана компанія підійде кожному, так як перевозить товари будь-якого виду, обсягу і ваги. Це можуть бути сипучі вантажі, спецтехніка, палетирувана продукція та ін. Ще одна послуга - переїзд офісу підприємства або з квартири в інше житло. Речі можуть бути відправлені не тільки в інше місто, а й якщо потрібно - територію іноземної держави.

Плюси транспортних компаній


Транспортні компанії надають не тільки безпосередньо послугу транспортування з однієї точки в іншу. Якщо є сумнів в тому, що вантаж буде доставлений цілим і неушкодженим, завжди доступна послуга страховки вашого вантажу. Підписується контракт зі страховою фірмою. У разі пошкодження чи втрати вантажу буде виплачена повна його вартість.

Перевізник бере на себе всі клопоти по складанню документів. Якщо вантаж доставляється в іншу країну, доступні послуги професійних митних брокерів. Вони простежать за тим, щоб продукція не була заарештована на кордоні, а була вчасно доставлена в пункт прибуття.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Доставка грузов 14:39 Субота 0 1 533 Оптимизация логистических процессов для повышения эффективности бизнеса В современном мире, где бизнес-процессы становятся всё более сложными и разнообразными, логистика играет важную роль в обеспечении эффективного функционирования предприятий.