13:33 Четвер 0 696
13:33, Четвер, 11 квітня 2024

Amazon представила послугу відкладеної наземної доставки: як це працює

Компанія Amazon запустила послугу нетермінової доставки наземним транспортом, яка, судячи з усього, частково орієнтована на вантажовідправників, які не використовують платформу Amazon для роздрібного продажу.

Згідно з інформацією на сайті компанії, послуга під назвою Amazon Shipping призначена для відправників вантажів, які розміщують замовлення через торговий майданчик Amazon, через власний веб-сайт або «інші канали продажів».

 

Наземне доставлення обіцяють здійснювати протягом п'яти днів або менше, повідомляє Amazon. Також буде доступна підтримка операторів у режимі 24/7.

 

За рідкісними винятками, Amazon забезпечує сервіс доставки для продавців, які розміщують свої продукти на торговому майданчику компанії та користуються послугами Fulfillment by Amazon із оброблення замовлень. Компанія вже давно розглядає можливість виходу в окремий транспортний бізнес, що поставить її у пряму конкуренцію іншим перевізникам.

 

Послугу відкладеної наземної доставки компанія планувала запустити ще у лютому 2020 року. Однак сплеск попиту на термінову доставку у сфері електронної комерції, пов'язаний з пандемією, змусив компанію відкласти цю ідею.

 

Замітка на веб-сайті компанії не містить подробиць про те, як Amazon керуватиме новим сервісом. На численні запити ЗМІ про новий сервіс у компанії також поки що не надали деталей.

 

За даними консалтингової компанії ShipMatrix, середньодобовий обсяг Amazon становить близько 12 мільйонів посилок на день. Сама Amazon не публікує ці показники.

 

Amazon є найбільшим клієнтом транспортної компанії UPS, на частку якої зараз припадає близько 7,5% виручки від доставок до США в порівнянні з 11% в 2021 році. Компанії поступово згортають свої ділові відносини, а UPS відмовляється від посилок Amazon, які не відповідають певним критеріям прибутковості.

 

За даними ShipMatrix, у другому кварталі обсяг відкладених перевезень UPS упав на 22,4% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Для порівняння: скорочення експрес-доставки становило 12,1%.

 

Матеріал підготовлений компанією «Гуд Логістик» (Логістична компанія Гуд Логістік з 2014 року на ринку міжнародних вантажних перевезень.), яка пропонує комплексне рішення щодо постачання на розподільчі центри Amazon FBA в США з України та Китаю. Регулярна доставка на Amazon з України та інші міжнародні перевезення вантажів здійснюються компанією, незважаючи на обставини воєнного часу.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Доставка грузов 14:39 Субота 0 1 576 Оптимизация логистических процессов для повышения эффективности бизнеса В современном мире, где бизнес-процессы становятся всё более сложными и разнообразными, логистика играет важную роль в обеспечении эффективного функционирования предприятий.