» » » » Trade-in авто у Києві: вигідний обмін та продаж машин з пробігом
18:07 Понеділок 0 2 137
18:07, Понеділок, 5 грудня 2022

Trade-in авто у Києві: вигідний обмін та продаж машин з пробігом

Послуга Trade-in авто має шалений попит у США, Європі, а зараз і в Україні. Навіщо довго шукати покупця на машину з пробігом, якщо її можна обміняти у салоні з невеличкою доплатою? До того ж клієнтам гарантують, що автівку було продіагностовано за багатьма показниками, а ремонт виконували фахівці на СТО. Дізнатися про Trade-in авто у Києві можна за посиланням https://trade-in.group/ на сайті салону Trade IN Group. Саме тут знайдете також безплатний онлайн-калькулятор для обрахунку вартості, за якою спеціалісти салону готові придбати Ваш автомобіль, або надати знижку на купівлю іншого. У каталозі виставлено наявні транспортні засоби з детальним описом та якісними фото.

Чому вигідно користуватися послугами салону Trade-in

 

Trade-in авто у Києві - обмін авто на авто

 

Коли власник бажає позбутися старої автівки, в нього є декілька варіантів подальших дій. Зазвичай водії подають об'яви на безплатних онлайн-дошках. Існує багато фірм, що займаються викупом старого транспорту. Можна звернутися також в автоломбарди. Але усі ці способи мають певні недоліки. Наприклад, на об'яви часто відгукуються перекупи, що пропонують невигідні умови. А нормального покупця доводиться чекати досить довго. Якщо ж обираєте салон Trade-in у Києві, переваги очевидні:

 

  • адекватна оцінка з урахуванням реального стану машини та ринкової ціни;
  • обмін авто на авто прямо на місці — вже після підписання та оформлення документів зможете сісти за кермо іншої автівки;
  • комісійний продаж — салон сам займеться продажем автомобіля;
  • послуги з кредитування та оформлення лізингу на б/в транспорт;
  • перевірка не лише технічного стану, а і юридичної чистоти.

 

Отже, якщо у Вас виникло бажання скоріше продати або придбати машину у гарному стані за привабливими ринковими цінами, це можна зробити швидко та безпечно у салоні Трейд-ін у Києві. Безпосередньо на сайті компанії зацікавлений клієнт побачить каталог автомобілів, що виставлено на продаж.

 

Як перевіряють автомобілі Trade-in

 

Трейд-Ін автомобілів з пробігом

 

Не є таємницею, що на ринку транспорту з пробігом шахрайство є дуже розповсюдженим явищем. Будь-які критичні несправності можна приховати за допомогою різноманітних засобів. Наприклад, наслідки ДТП маскують зварюванням та фарбою. Реальний пробіг скручують. Двигун у незадовільному стані деякий час може працювати як новий, якщо залити у паливо спеціальні присадки. Якщо ж звернетесь до салону Trade IN Group, усі автомобілі тут перевірено за 96 ознаками:

 

  • ретельна діагностика двигуна;
  • перевірка коробки передач, зчеплення, та трансмісії в цілому;
  • тестування гальмівної та інших систем;
  • заміри товщини лакофарбового покриття, перевірка стану кузова та днища;
  • звірення ідентифікаційних номерів і VIN-коду тощо.

 

Сплачуючи гроші за авто з пробігом саме тут, можете бути на сто відсотків впевненими, що купуєте машину у гарному технічному стані за її реальною ціною.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 949 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.