» » » » Гід для тих, хто хоче купити Jeep Cherokee з США
20:19 Неділя 0 1 357
20:19, Неділя, 21 травня 2023

Гід для тих, хто хоче купити Jeep Cherokee з США

Якщо Ви шукаєте кросовер/позашляховик, американський виробник Jeep зможе задовольнити будь-які Ваші запити. Є багато причин популярності Jeep, у тому числі його давня та легендарна традиція як одного з найнадійніших автовиробників Америки. Jeep вперше почав масово продавати свої автомобілі у 1940-х роках, одразу після Другої світової війни.

Сьогодні Jeep Cherokee із США є одним із найбільш затребуваних авто в Україні. Купити Джип Чероки під ключ найвигідніше, мабуть, з компанією Auction Auto. Доступ до всіх американських аукціонів, найнижчий аукціонний збір та швидка доставка — їх постійні переваги.

 

Чим хороший і поганий Джип Черокі?

 

Насамперед позашляхові можливості Jeep Cherokee є винятковими у своєму класі. За цілком скромну ціну Ви можете отримати компактний позашляховик з потужним турбомотором (опція) та просту, але дуже зручну інформаційно-розважальну систему.

 

Плюси:

 

  • Величезні позашляхові можливості.
  • Потужний опціональний двигун із турбонаддувом.
  • Прості в освоєнні інформаційно-розважальні функції.

 

Мінуси:

 

  • Слабкий базовий двигун.
  • Злегка млява коробка передач.
  • Недостатній вантажний простір для свого класу.

 

Чи є Jeep Cherokee хорошим позашляховиком? Чи варто купувати?

 

Так, Jeep Cherokee — це хороший позашляховик, який пропонує пристойну кількість місця для пасажирів, комфортну їзду та зручну інформаційно-розважальну систему. Cherokee Trailhawk — справжній ворог бездоріжжя, який також виграє від потужного двигуна з турбонаддувом.

 

Найкращий Cherokee, який варто розглянути, — це модель Trailhawk, але тільки в тому випадку, якщо Ви хочете суворий кросовер з невеликими габаритами.

 

Яка комплектація Jeep Cherokee краще?

 

Jeep Cherokee випускається з 2023 року у двох комплектаціях: Altitude LUX та Trailhawk. Обидві моделі мають повний привід та дев'ятиступінчасту автоматичну коробку передач. Altitude LUX поставляється з чотирициліндровим двигуном потужністю 180 кінських сил, а Trailhawk має чотирициліндровий двигун із турбонаддувом потужністю 270 кінських сил. З цих двох ми рекомендуємо Trailhawk.

 

Jeep Cherokee бу: який рік випуску краще?

 

Ось основні зміни Jeep Cherokee за останні кілька років:

 

  • 2023: скорочений модельний ряд; переглянуті пропозиції трансмісії; кілька нових стандартних функцій;
  • 2022: представлена версія Cherokee X; 8,4-дюймовий сенсорний екран, підігрів передніх сидінь, підігрів кермового колеса та дистанційний запуск додані до списку стандартних функцій; Двигун V6 замінив чотирициліндровий у стандартній комплектації; деякі комплектації знято з виробництва;
  • 2021: автоматичне екстрене гальмування вперед, моніторинг сліпих зон та допомога у утриманні смуги руху стали стандартними; Представлені моделі Latitude LUX та 80th Anniversary Edition; Комплектація Overland знята з виробництва;
  • 2020: розширено доступність деяких функцій активної безпеки;
  • 2019: оновлений зовнішній вигляд; 7-дюймовий сенсорний екран, Android Auto та Apple CarPlay стали стандартними; стали доступні двигун з турбонаддувом та задні двері без допомоги рук.

 

Cherokee: позашляхові характеристики

 

У стандартну комплектацію Cherokee входить система повного приводу Jeep Active Drive I. Також включено систему керування тягою Selec-Terrain з налаштуваннями Auto, Sport, Snow та Sand/Mud.

 

Jeep Cherokee Trailhawk — більш грізний позашляховик. Крім встановлення Active Drive II і Active Drive Lock 4WD, він поставляється з системою контролю спуску з пагорба, знижувальною передачею, блокуванням заднього диференціала, системою контролю ковзання на низькій швидкості, задньою захисною пластиною і всюдихідними шинами. Trailhawk також має дорожній просвіт 8,7 дюйми та додатковий режим місцевості: Rock.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 951 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.