» » » » Де шукати реальні фото автомобілів з Америки?
21:17 Понеділок 0 2 566
21:17, Понеділок, 7 серпня 2023

Де шукати реальні фото автомобілів з Америки?

Дешеві автівки у Сполучених Штатах та Канаді продаються на страхових аукціонах, та, на жаль, майже всі вони мають певні пошкодження. Аби дізнатися, чи мала місце аварія або стихійне лихо, внаслідок яких машина втратила свій нормальний вигляд, є сенс ознайомитися з фото авто за ВІН кодом.

Фото-звіт містить усі зображення транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди (з різних ракурсів), які можливо роздивитися в деталях. Як правило, такі фіксації здійснюються агентами страхових компаній задля оцінки завданої шкоди та визначення суми відшкодування згідно умов договору. Також автомобіль фотографують по прибуттю на майданчик страхового аукціону, на якому його планують продати. Це може бути Copart, IAAI, Manheim тощо.

 

Реальні фото авто з аукціону за VIN-кодом

 

Уникайте невидимих ризиків

 

Останнім часом власники придбаних в Північній Америці автівок докладають зусиль, аби приховати історію транспортного засобу і ускладнити пошук його дореставраційних фотографій. Наприклад, за запитом можливо видалити інформацію з відкритого доступу, баз даних Autoastat, Auctionhistory та подібних їм платформ.

 

Та у потенційних покупців лишається можливість придбати фото з аукціону за VIN-кодом. Завдяки отриманим зображенням:

 

  • здійснюється візуальна перевірка отриманих внаслідок страхового випадку пошкоджень; оцінюється розмір нанесених збитків; аналізується можливий вплив поломок на роботу транспортного засобу в процесі подальшої експлуатації; розраховується вартість сервісу попередньо пошкодженого автомобіля; оцінюється необхідність та ціна капітального ремонту.

 

Таким чином, фото авто за VIN-кодом допомагає зважити плюси та мінуси майбутньої покупки, навіть без безпосереднього огляду пропонованого автомобіля.

 

Наявні у об’яві про продаж фотографії транспортного засобу можуть вводити в оману шукачів. Попередня перевірка історії машини у відкритих джерелах, за допомогою відомостей з національної бази даних CarFax та фотозвітів — це спосіб уникнути купівлі ненадійної або проблевної техніки.

 

Отримайте реальні фото авто з аукціону за VIN-кодом

 

Самостійний пошук інформації про вживаний автомобіль у відкритих джерелах може бути вельми результативним. Та що робити, якщо продавець завчасно подбав про видалення даних щодо транспортного засобу з мережі Інтернет? За наявності ідентифікаційного номеру машини — є можливість легально придбати зображення за VIN-кодом.

 

Фото-звіт, на відміну від розгорнутого звіту CarFax, може містити до сотні зображень автомобіля, зареєстрованого в Америці чи Канаді. Їхня кількість залежить від частоти дорожньо-транспортних пригод: чим більше аварій та пошкоджень — тим більше фотографій.

 

За запитом за ідентифікаційним номером машини в уніфікованій системі зведень з різних баз даних проводиться пошук доступних відомостей. Результатом може бути звіт:

 

  • CarFax;
  • AutoCheck;
  • Photo;
  • Copart;
  • IAAI;
  • Manheim.

 

Вибравши зі списку саме Фотозвіт і оплативши його онлайн, Ви отримуєте фото авто за VIN кодом — PDF-файл для завантаження. Усі наявні в ньому зображення є клікабельними та збільшуються для детального дослідження транспортного засобу.

 

Вартість фотозвіту є фіксованою — $3.99 — і стягується лише за його наявності. Якщо додатково потрібно дізнатися детальну історію автомобіля з США чи Канади, наприклад, перевірити інформацію щодо вже проведених ремонтних робіт чи показники одометра — придбати звіт CarFax чи AutoCheck можна на тому ж сервісі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 954 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.