» » » » На що варто звернути увагу, перш ніж купляти авто в Європі
13:20 Субота 0 960
13:20, Субота, 20 січня 2024

На що варто звернути увагу, перш ніж купляти авто в Європі

Автомобіль є не лише предметом гордості, але й надійним та комфортним способом пересування. Наявність власного транспорту допомагає скоротити час при поїздках по місту та по автошляхах за містом. Саме розуміння таких переваг наводить на думку про придбання власного залізного друга.

На сьогодні правильним та вигідним варіантом буде купити авто з Європи за найбільш вигідною ціною. Вживані автомобілі з європейських країн мають попит на вторинному ринку України. Така популярність обумовлена тим що більшість машин, які приїжджають з-за кордону, не мають пошкоджень та у гарному технічному стані.

 

Найбільший вибір авто з Європи Авто з Європи

 

На що варто звернути увагу при виборі авто з Європи

 

Перш ніж купувати машину, варто звернути увагу на деякі важливі критерії:

 

  • Інформація про авто. Якщо Ви визначились з моделлю, яку бажаєте купити, варто більш детально ознайомитись з інформацією про об’єм двигуна, особливості експлуатації та ціною, яку пропонують продавці вживаних авто.
  • Пробіг. На цей показник особливо слід звернути увагу при виборі. Для цього варто перевірити правдивість показників у спеціальних реєстрах.
  • Історія автомобіля. Обов’язково ознайомтеся з документами на транспортний засіб. Попросіть продавця надати VIN-номер. Таким чином Ви зможете ознайомитися з цією інформацією, не виходячи з дому.
  • Участь у ДТП. Для цього можна скористуватись перевіркою у реєстрах, до яких є загальний доступ. Ця інформація дозволить більш якісно обрати авто.
  • Інші пошкодження. Іноді несправності та пошкодження не пов’язані з ДТП. Вони можуть бути наслідком викрадення машини, зносу вузлів при експлуатації.
  • Фото. При купівлі авто онлайн важливо, щоб на сайті були фотографії автомобіля як зовні, так і зсередини. Таким чином Ви зможете заздалегідь побачити, в якому стані знаходиться транспортний засіб.

 

Звертаючи увагу на такі критерії, Ви зможете вибрати надійне авто і при цьому не помилитись з вибором. Проте зробити таку роботу буває досить складно. Значно простіше звернутися до професійної компанії з продажу європейських вживаних автомобілів. Фірма «Любе Авто» пропонує послуги з вибору, викупу та доставки машин під ключ.

 

Купити авто з Європи Авто під замовлення з Європи

 

Головні переваги купівлі авто з Європи

 

Окрім гарного стану транспортних засобів, до основних переваг купівлі європейських автівок можна віднести наступні:

 

  • Комплектація. Більша частина машин з Європи, неважливо, чи це авто преміум класу або бюджетний варіант, мають гарну комплектацію.
  • Відкрита історія. Європейські транспортні засоби мають прозору історію, перевірити яку можна на офіційному сервісі через VIN-код чи інших платних сервісах для перевірок.

 

Придбати авто з Європи можна на сайті української компанії Lube Avto. Команда професіоналів організації подбала про те, щоб кожен покупець міг купити надійне та якісне авто за найбільш вигідною ціною.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 13:41 П’ятниця 0 955 Підбір б/в авто в розстрочку в Одесі Якщо Ви шукаєте б/в автомобіль в Одесі, і Вас цікавить можливість придбання його в розстрочку, давайте разом розглянемо в цій статті всі переваги цього способу придбання авто та порівняємо його з банківським кредитом.