» » » » Елітне лікування в Туреччині за доступною ціною
18:17 Четвер 0 1 081
18:17, Четвер, 27 жовтня 2022

Елітне лікування в Туреччині за доступною ціною

Ми зібрали для Вас найкращі медичні заклади Туреччини. Більшість із цих клінік відповідають міжнародним стандартам, 49 клінік Туреччини отримали престижний міжнародний сертифікат JCI (оцінка клінік за 1 300 параметрами та сертифікація, якщо вони відповідають щонайменше 1100 ключовим критеріям).

Кращі лікарні для медичного туризму в Туреччині від UAMEDTOURS

 

Особливо необхідно виділити 4-й за технологічністю Anadolu Cancer Center у світі та величезний досвід лікарів у кількох напрямках. Пройшовши практику в США, Німеччині чи Франції, місцеві лікарі проводять тисячі трансплантацій нирок, печінки, кісткового мозку, рогівки та волосся – галузей, у яких Туреччині немає рівних.

 

Крім того, щоб допомогти пацієнтам у найважчих випадках, кращі клініки Туреччини співпрацюють з провідними лікарнями та інститутами США.

 

Співпрацю забезпечує провайдер медичного туризму UAMEDTOURS – переходьте за посиланням та обирайте найкращі клініки Туреччини.

 

Елітне медичне обслуговування світового рівня

 

Сучасна приватна турецька медицина знаходиться на високому рівні, оснащена сучасним медичним обладнанням, а медичні процедури проводяться досвідченим медичним персоналом. Особливо за останні два десятиліття та завдяки державній підтримці в Туреччині були створені сучасні приватні клініки та лікарні, які надають високоякісні медичні послуги та мають міжнародні акредитації та сертифікати. Ці сучасні лікарні та клініки укомплектовані лікарями, які часто здобули освіту в найкращих університетах світу, а також добре оснащені та володіють відмінними мовними навичками.

 

Тож не дивно, що медичний туризм в Туреччині останніми роками переживає справжній бум. Близько 300 000 медичних туристів щороку приїжджають до Туреччини з метою лікування, причому близько 65 відсотків з них прямують сюди для пересадки волосся, лазерної хірургії очей або стоматологічних процедур. Туреччина входить до трійки найпопулярніших напрямків медичного туризму у світі.

 

Чому іноземці їдуть до Туреччини за елітним медичним обслуговуванням?

 

  • Високоякісне медичне обслуговування на рівні світових стандартів.
  • Сучасна лікарняна база та професійні лікарі.
  • Дешевше медичне обслуговування та медичні процедури у порівнянні з клініками США чи ЄС.
  • Короткий час очікування.

 

Втім, не лише за пересадкою волосся їдуть до Туреччини, а й за пластичними чи ортопедичними операціями, естетичними процедурами тощо. Якщо Вас цікавить, яка турецька клініка найкраще вирішить Ваші проблеми зі здоров'ям, напишіть нам на inbox@uamedtours.com і ми з радістю проконсультуємо Вас і порекомендуємо найкраще рішення.

 

Елітне лікування в Туреччині

 

Лікарні як п'ятизіркові готелі

 

Запорукою успіху турецької приватної медицини став інтерес до Туреччини, особливо з боку пацієнтів з країн Перської затоки. Ця арабська клієнтура, яка звикла до розкоші та першокласного сервісу, готова платити за все, що вище стандартів. Приватні турецькі лікарні та клініки також відреагували на цей попит на елітне медичне обслуговування.

 

Ці приватні турецькі лікарні пропонують заможним клієнтам розкішні лікарняні умови та найкраще медичне обслуговування. Сьогодні чеські пацієнти також можуть скористатися успіхами турецької системи охорони здоров'я, оскільки вони можуть отримати високоякісну медичну допомогу в Туреччині за ціною, яку вони заплатили б в аналогічних клініках або лікарнях Європи або США.

 

Таким чином, приватні турецькі лікарні можуть запропонувати своїм пацієнтам медичну розкіш, яку можна порівняти з п'ятизірковими готелями. Найперша відмінність — на вході до лікарні, де замість переповненої зали очікування на Вас чекає рецепція з усміхненим персоналом, який радо зустріне Вас у лікарні та надасть усю вступну інформацію.

 

Кращі лікарні для медичного туризму в Туреччині

 

У турецькій лікарні Ви також знайдете все в одному місці. Таким чином, у турецькій лікарні пацієнт перебуває в центрі подій, йому не доводиться переходити з палати в палату чи навіть з одного павільйону в інший, як це, на жаль, буває в чеських лікарнях. Туркам притаманна гостинність, і про кожного пацієнта в турецькій лікарні подбають, як про члена власної сім'ї.

 

На які медичні процедури їдуть до Туреччини іноземні пацієнти?

 

  • трансплантація волосся;
  • пластична хірургія грудей (зменшення грудей, збільшення грудей, моделювання грудей);
  • ринопластика (хірургія носу);
  • стоматологічна імплантація та реконструкція зубів;
  • пластика сідниць — бразильська підтяжка сідниць;
  • хірургія шлунка для лікування надмірної ваги та ожиріння і не тільки;
  • оздоровчий туризм;

 

Медицина в Туреччині також доступна для українців

 

Щодня з України до Туреччини здійснюється кілька прямих рейсів, і всього за 2 години можна опинитися в Стамбулі, де розташована більшість лікарень і клінік Туреччини, з якими Uamedtours має пряму співпрацю і підписані контракти:

 

Наприклад, «Турецькі авіалінії» є однією з найкращих авіакомпаній світу і відома своїм комфортом під час польотів. Це не «голодний переліт», а навпаки, на борту Ви отримаєте перший досвід знайомства з турецькою гастрономією.

 

Тож наступного разу, коли Ви будете чекати 3 години в черзі до свого лікаря на обстеження чи процедуру, уявіть, що Ви могли б бути вже в Стамбулі, де на Вас чекає першокласна медична допомога.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Клиники и медицинские центры 11:29 Середа 0 1 536 Кваліфіковане та якісне лікування варикозу Якщо лікування варикозу у Києві проводиться в спеціалізованому центрі, то можна отримати гарантію якості та повної відповідності усім стандартам. Лікування варикозу в сучасному медичному центрі включає різноманітні методи та підходи залежно від ступеня та характеру захворювання.