» » » » Як піклуватися про свій зір: своєчасна діагностика та лікування
20:19 Вівторок 0 1 582
20:19, Вівторок, 2 травня 2023

Як піклуватися про свій зір: своєчасна діагностика та лікування

Здоров’я очей та гострота зору дуже важливі, адже саме через зір людина отримує значну частину інформації про навколишній світ. Якщо проблеми тільки почали з’являтися (сухість очей, зниження гостроти зору тощо), треба якнайшвидше звернутися до профільної клініки Zorko.ua, яка представлена мережею закладів у Києві. Також тут можна підібрати та купити окуляри та контактні лінзи для корекції зору, різноманітні аксесуари до них – мікрофіброві серветки, чохли, контейнери, спреї для очищення тощо. Головна мета клініки – повернути клієнтам можливість ясно та чітко бачити світ.

Діагностичні послуги клініки Zorko

 

Офтальмологічний центр Zorko у Києві

 

У мережі клінік Zorko можна пройти поглиблену діагностику зору дорослим та дітям. Для вивчення стану очей виконуються авторефрактометрія, пупілометрія, біомікроскопія, вимірювання очного тиску та оцінка стану очного дна. Ці процедури виконуються на комп’ютеризованому обладнанні, яке дає більш точні та надійні результати.

 

Додатково пропонуються такі високотехнологічні види діагностики:

 

  • УЗД очей. Допомагає виявити глаукому (підвищений тиск внутрішньої рогівки ока, який може призвести до пошкодження зорового нерва), катаракту (помутніння кришталика), діабетичну ретинопатію (ураження судин сітківки).
  • ОКТ очей. Оптична когерентна томографія дозволяє виявити найменші патологічні процеси сітківки.
  • Комп’ютерна периметрія. Дозволяє оцінити, яку кількість простору може охопити пацієнт своїм зором.

 

Підбір окулярів та контактних лінз

 

Діагностика та лікування очей у Зорко

 

Ця послуга включає в себе кілька етапів:

 

  1. Оцінка зору. Лікар або оптик проводить ряд тестів для оцінки зору, включаючи тести на читання, на визначення різниці фокусування очей і сили зору. Це допомагає визначити потребу у корекції зору та потрібну силу лінз.
  2. Вибір дизайну. Залежно від потреб та зручності пацієнта спеціаліст рекомендує різні типи окулярів та контактних лінз – з антибліковим покриттям, протизапотіваючі, для захисту від ультрафіолетового випромінювання тощо.
  3. Підбір розміру та форми. Для зручного та ефективного використання приладів корекції зору важливо правильно визначити їх розмір та форму.
  4. Корекція зору. Після визначення потрібної сили лінз, підбору правильного розміру та форми окулярів або контактних лінз проводиться остаточна корекція зору. Пацієнт приміряє окуляри/лінзи, визначає їхню зручність.

 

Також у клініці можна пройти лікування катаракти, апаратне інтерактивне лікування очей на початкових стадіях порушень, замовити прогресивні лінзи. Будьте уважними до своїх очей та ретельно дотримуйтеся порад фахівців.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Клиники и медицинские центры 16:26 Понеділок 0 1 800 Я вагітна: які мої подальші кроки? Вагітність чудовий, але відповідальний період у житті жінки. Радість від почутої новини, хвилювання від прийдешніх змін, прислухання до свого тіла та почуттів: вагітна жінка відчуває цілу низку емоцій та має багато запитань.