» » » » Одяг в українському стилі — новий модний тренд
16:52 Вівторок 0 3 837
16:52, Вівторок, 13 листопада 2018
Одежда 3 837 0

Одяг в українському стилі — новий модний тренд

У 2018 році етнічний стиль, який властивий слов'янським народам, переживає своє відродження. Сучасна мода вдихнула нове життя в національні костюми наших предків. У цій статті ми поговоримо про те, який український одяг і взуття вам варто купити, щоб бути в тренді.

Вишиванки


Обов'язковою складовою традиційного українського вбрання є вишиванка. Біла сорочка з вишитим візерунком символізує любов, а також є потужним оберігом від злої сили. У класичному розумінні українська сорочка біла і має чорно-червоний візерунок, проте сучасні дизайнери не бояться експериментувати і пропонують неординарні моделі. Особливо стильно виглядає жіноча вишиванка в червоному кольорі, на рукавах якої розквітло дерево життя.

Чоловічі сорочки виглядають строго. Вони переважно виконані в сірому і синіх кольорах, які надають образу мужності. Вишивка в основному сіра, чорна або біла. Таку сорочку можна сміливо носити не тільки під джинси, але навіть під діловий костюм.

Вишиванки дитячі від Etnodim представлені в різних варіаціях. Для хлопчиків варто обирати моделі, які прикрашені геометричній вишивкою. Для дівчаток підійдуть варіанти з флористичним орнаментом.

Етнічні сукні


Стилізоване українське вбрання сьогодні може дозволити одягнути будь-яка сучасна жінка. Етнічні сукні хоч і відображають особливості національної культури, але виглядають дуже стильно і ефектно. Вони мають такі особливості:
  • є об'ємними і вільними, тому не обтягують силует;
  • виготовлені з легких тканин, які наповнені жіночністю і легкістю;
  • прикрашені складними візерунками, які розташовані на горловині, рукавах, подолі.

Варто зазначити, що українські плаття з вишивкою йдуть практично всім. Головне — це підібрати правильну довжину і колір. Молодим дівчатам підходять моделі в світлих відтінках, довжиною до коліна, жінкам більш старшого віку - довгі моделі в темній гамі.

Козаки


Стильні чоботи зі скошеним каблуком і гострим носом, які нагадують взуття козаків, стали одним з головних трендів цієї осені. Купити їх варто не тільки через оригінальний дизайн, але і через практичність. Така пара взуття гарно поєднується з різними стилями одягу і привносить в кожен образ родзинку. Крім того, вона неймовірно зручна. Невисокий каблук не дає втомлюватися ніжкам протягом дня і забезпечує максимальний комфорт.

Якщо ви хочете не відставати від трендів, то поспішайте купити один із запропонованих нами варіантів українського одягу і взуття. Сьогодні одяг в етнічному стилі вписався в гардероб сучасної людини. Його одягають не тільки на державні та релігійні свята, але навіть в повсякденному житті.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Одежда / Фото 14:18 Понеділок 0 1 420 Секрети стильного образу в холодний період Сучасні тренди перегукуються із комбінаціями верхнього одягу з 2017 року, хоча зараз більше акценту робиться на практичність та комфорт, а не на фігуру. Проте можна створити базову капсулу на холодний період, підібравши на сайті emass.com.ua моделі під свій спосіб життя та улюблений стиль, і при цьому виглядати сучасно без шкоди здоров’ю. Стилісти впевнені, що зараз настав час, коли можна вдало поєднати теплий одяг із актуальними трендами.