» » » » Де придбати оптом стильні та модні чоловічі куртки: інтернет-магазин M.A.D.I.S.S.
16:27 Середа 0 1 418
16:27, Середа, 22 березня 2023

Де придбати оптом стильні та модні чоловічі куртки: інтернет-магазин M.A.D.I.S.S.

Чоловічий одяг, на відміну від жіночого, не вирізняється яскравістю кольорів та різноманіттям дизайну. Тому на передній план виходить якість матеріалів та пошиття, бездоганність обрисів, універсальність, практичність. Магазини, що працюють в напрямку торгівлі чоловічим верхнім одягом, будуть цікаві пропозиції інтернет-магазину https://madiss.com.ua/, який підготував широкий асортимент курток, безрукавок, вітровок, бомберів та інших популярних моделей. Тут можна придбати оптом колекції, що стануть справжнім хітом продажів.

Що можна вибрати в асортименті M.A.D.I.S.S.

 

Чоловічі куртки купити оптом

 

Інтернет-магазин взяв до уваги потреби українських чоловіків та кліматичні умови, що переважають на більшості території країни. Тому в каталозі можна обрати такі моделі:

 

  • Для осені та весни. Легкі демісезонні куртки для прохолодної погоди. Мають середню товщину, добре вберігають від вітру та дощу.
  • Для теплої зими (куртки єврозима). Мають не надто товстий шар наповнювача, натомість його структура допомагає ефективно утримувати тепло. Дають ефективний захист від вітру, мокрого снігу, дощу.
  • Літні моделі. Пасують для прохолодних літніх вечорів, а також для подорожей та походів.
  • Утеплені безрукавки. Оптимальний вибір, коли вже немає морозу, але ще не надто тепло, щоб ходити у кофтині.
  • Моделі великих розмірів. Не всі чоловіки мають ідеальні параметри тіла. Тому куртки збільшених розмірів завжди мають своїх покупців та не залежуються на вітрині.
  • Вітровки. Практичні короткі куртки з капюшоном або без нього. Часто мають резинки на манжетах та по низу, щоб захищати від задування вітру.
  • Куртки із замінників шкіри. Мають такий само вигляд, як шкіряні моделі, але водночас коштують дешевше та мають легшу вагу. Замінники шкіри виглядають ефектно, захищають від вітру. Придбати чоловічі куртки кожзам оптом варто, щоб урізноманітнити вітрину своєї торгової точки.

 

Купити чоловічі куртки з кожзаму оптом з доставкою по Україні в Madiss

 

Яка має бути хороша чоловіча куртка

 

Чоловіча куртка повинна відповідати таким вимогам:

 

  • Функціональність. Куртка повинна захищати від холоду, вітру та дощу, мати достатню кількість кишень, застібатися на блискавку або ґудзики, бути зручною та практичною за кроєм.
  • Матеріал має бути міцним, дихаючим та водонепроникним. Популярними матеріалами для чоловічих курток є нейлон та поліестер.
  • Лаконічний дизайн. Для чоловіків пропонуються практичні куртки у сірих, чорних, синіх, червоних відтінках та їхніх комбінаціях, із мінімальним декором.

 

Купуючи чоловічі куртки оптом у надійного постачальника M.A.D.I.S.S., Ви гарантовано отримуєте якісний товар за лояльними цінами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Одежда / Фото 14:18 Понеділок 0 1 420 Секрети стильного образу в холодний період Сучасні тренди перегукуються із комбінаціями верхнього одягу з 2017 року, хоча зараз більше акценту робиться на практичність та комфорт, а не на фігуру. Проте можна створити базову капсулу на холодний період, підібравши на сайті emass.com.ua моделі під свій спосіб життя та улюблений стиль, і при цьому виглядати сучасно без шкоди здоров’ю. Стилісти впевнені, що зараз настав час, коли можна вдало поєднати теплий одяг із актуальними трендами.