» » » » Секрети стильного образу в холодний період
14:18 Понеділок 0 1 420
14:18, Понеділок, 18 грудня 2023

Секрети стильного образу в холодний період

Сучасні тренди перегукуються із комбінаціями верхнього одягу з 2017 року, хоча зараз більше акценту робиться на практичність та комфорт, а не на фігуру. Проте можна створити базову капсулу на холодний період, підібравши на сайті emass.com.ua моделі під свій спосіб життя та улюблений стиль, і при цьому виглядати сучасно без шкоди здоров’ю. Стилісти впевнені, що зараз настав час, коли можна вдало поєднати теплий одяг із актуальними трендами.

Спортивний лук на кожен день

EMASS - Жіночий одяг оптом від виробника

 

Перше, на що треба звернути увагу: в моді знову шапки із високим верхом. Головний убір краще підбирати на контрасті із верхнім одягом, але обов’язково знайти пару яскравому кольору. Актуальним буде такий само рюкзак або кросівки. Снуди та шарфи також можуть підійти в якості акценту. Та якщо раніше їх радили носити із зимовими подовженими пальтами та пуховиками, то зараз це актуально для спортивних костюмів та бомберів.

 

Сенс теперішніх трендів у тому, щоб одягатись так, ніби це зовсім неважливо, і таким чином підкреслювати свою індивідуальність, обираючи для комплекту яскраві кольори та створюючи контраст. Актуальний на кожен день утеплений спортивний костюм легко поєднується із зимовим бомбером з різними нашивками або короткою шубкою з капюшоном чи без.

 

Замість спортивних штанів до шубки підійдуть лосини на флісі або моми. Другий варіант обов’язково потрібно обирати із утеплених моделей. Простий дует джинсів і бомбера чи спортивного костюма і шубки є трендовим й одночасно зручним.

 

Обов’язкові складові у шафі

 

Неможливо уявити затишну зиму без теплого в’язаного светра чи комфортного худі, що універсально поєднується із джинсами чи легінсами. При виборі светра радять звернути увагу на товщину нитки та м’якість, бо груба в’язка знову модна, а вільний стиль ніхто не відміняв. Светри краще купувати однотонні, можуть бути яскраві кольори, тут обмежень нема. До речі, навіть у класичному поєднанні із приталеною спідницею такий варіант буде виглядати ефектно.

 

Худі може бути або просто теплим, або максимально утепленим завдяки різним варіантам тканини і також поєднуватись із лосинами чи джинсами. Якщо форми тіла пишні, то оверсайз худі ідеальне для джинсів або тих же спортивних штанів.

 

Купити жіночий одяг в інтернет-магазині EMASS

Класичні сумки краще замінити на практичні й універсальні рюкзаки, принаймні це виглядатиме трендово. В моду поступово входять сумки через плече, вони можуть бути базовими для різних стилів.

 

Класика та зміни

 

Пуховик – стильна деталь образу. Особливо зараз базові моделі виглядають як оверсайз зі зміщеними вниз кишенями без замків та розширеним верхом. Пасок підкреслить талію на будь-якій фігурі, а комбінація зі снудом та сумкою дизель буде вдалою як для повсякденного, так і для класичного стилю.

 

Плюшеві пальта із функціональним кроєм та розширеними рукавами різної довжини гарно впишуться у базову капсулу, навіть поєднання із шапкою буде доречним та сучасним.

 

Дизайнери одягу радять прислухатись до нових модних умов та віддавати перевагу комфорту, тактильним відчуттям і зручності. Кожна річ із зимового гардеробу може поєднуватись з іншим стилем, і це природно. Адже важливо почуватись тепло та впевнено, а одяг лише доповнить емоційний стан.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----