11:40 Середа 0 1 299
11:40, Середа, 1 травня 2024
Одежда 1 299 0

Матеріали, з яких виготовляють парні футболки, що забезпечують комфорт та якість

Футболки, в тому числі для пари – це універсальний одяг, який підходить для повсякденного носіння, для тренувань, для навчання. А ще для закоханих це — чудовий спосіб заявити світу про свої почуття, розповісти оточуючим про особливі стосунки. Для того, щоб такі футболки якомога довже зберігали гарний презентабельний вигляд, треба обирати одяг, створений з високоякісних тканин. Шиються вони з різних матеріалів, тому покупцям складно визначитися, який варіант кращий. Зважаючи на це, має сенс визначитися з тим, які з існуючих матеріалів будуть найкращим варіантом для нанесення напису чи принта обраним методом друку.

Чому важливо вибрати найкращу тканину для парних футболок

 

Вибору тканини для парних футболок слід приділяти особливу увагу, при цьому потрібно враховувати різні важливі моменти. В першу чергу це стосується практичності, комфорту та гігієнічних характеристик. Обираючи матеріал, з якого буде виготовлена футболка, слід приймати до уваги наступні вимоги, згідно з якими тканина повинна:

 

  1. Мати вентиляційні властивості — тоді в одязі не буде занадто спекотно.
  2. Добре вбирати надлишок вологи.
  3. Бути достатньо м'якою, бо приємні тактильні відчуття є дуже важливими.
  4. Мати стійкість до деформацій, в такому випадку футболки парні з якісного матеріалу будуть тривалий час зберігати початкову форму.

 

Окрім експлуатаційних характеристик, тканина має підходити для нанесення принта чи напису. Тому ще один параметр — це придатність для друку. Одні матеріали більше підходять для шовкографії, інші — для прямого цифрового друку чи термопереносу. Консультація з фахівцем, якого легко знайти на сайті https://maikoff.ua/ua/odezhda-s-printami/futbolki/parnye.html, дозволить дізнатися, який метод друку найкраще підходять для нанесення картинок на футболки з бавовни, поліестеру, віскози, змішаних тканин.

 

Тканини, що використовуються для виробництва футболок

 

Більшість футболок для пар з написами та малюнками виготовляється з бавовни чи змішаних тканин, але в деяких випадках можуть бути використані такі матеріали, як льон, віскоза та інші. Найбільш популярними можна вважати бавовну та змішані матеріали. Частіше за все саме з цих тканин виготовляють футболки для пар, бо вони мають пріоритетні експлуатаційні властивості.

 

Бавовна та віскоза є найбільш екологічними та дихаючими, а для декоративних цілей — створення комірців, манжетів та вставок можуть використовуватись, наприклад, поліестер чи атлас. Але для футболок для закоханих, на які планується наносити написи чи зображення, краще обирати однорідну тканину. Це пов’язано з тим, що кожному матеріалу притаманні різні властивості та термін зберігання презентабельного зовнішнього вигляду. Вони витримують різну кількість циклів прання та прасування без втрати початкового вигляду. І щоб готовий виріб не виглядав неохайним та вицвілим у окремих місцях, не варто експериментувати з комбінуванням матеріалів, якщо обирається тканина для футболок для пари з нанесенням принта.

 

Особливості матеріалів, що впливають на комфорт носіння футболок

 

Для того щоб обрати найкращий матеріал для футболок, який буде відповідати всім вимогам і в першу чергу — забезпечувати комфорт носіння, треба обирати для виготовлення парних футболок такі матеріали, які будуть забезпечувати такі потреби. Так варто проаналізувати властивості найбільш популярних для їх виготовлення матеріалів — бавовни, поліестеру та змішаних тканин.

 

Незважаючи на те, що бавовняні футболки — найбільш екологічні, оскільки виготовлені зі 100% натурального матеріалу, лідерами пошиття виступають вироби, що мають у своєму складі до 50% синтетики. Це пов'язано з тим, що такий одяг зі змішаних тканин краще носиться, а саме:

 

  • не сідає при пранні;
  • не потребує прасування;
  • еластичний;
  • добре вентилюється;
  • довго зберігає початкову форму.

 

Він тактильно приємний і завжди виглядає презентабельно і свіжо.

 

Бавовняні футболки не дуже відстають від лідера, оскільки поєднують у собі красу та практичність. Вони мають довгий термін служби, комфортні навіть у спеку, прості у догляді та абсолютно гіпоалергенні.

 

Користуються попитом також предмети гардеробу з поліестеру, який виготовляється з поліефірних волокон, які забезпечують тканині і готовому виробу високі експлуатаційні властивості. Вони довговічні, навіть після багатьох праннів виглядають, як новенькі, не потребують прасування, можуть зберігати тепло і чудово підходять для багатьох технік нанесення написів та принтів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Одежда 12:04 Неділя 0 1 943 Футболка поло — стильний та оригінальний вибір одягу Чоловічі футболки поло — це універсальний вибір для тих, хто любить одягатися стильно, але не надто офіційно. Це щось між футболкою та сорочкою, між спортивним та класичним стилями. Поло — це переважно дихаючий літній елемент одягу, тому високоякісні футболки виготовляються з відповідних матеріалів, наприклад, з бавовняного трикотажу, який тягнеться. Тканина виробляється зі схрещених ниток і за своєю структурою нагадує вафлю. Чоловічі сорочки-поло відрізняються товстим коміром із застібкою на ґудзики та короткими рукавами.