» » » » Гідроізоляція підземних споруд, басейнів, дахів, герметизація резервуарів
13:39 Вівторок 0 2 858
13:39, Вівторок, 22 листопада 2022

Гідроізоляція підземних споруд, басейнів, дахів, герметизація резервуарів

Важливим етапом будівництва будь-яких житлових чи промислових споруд є забезпечення їхньої герметичності та безпеки. З плином часу на фундамент будівлі впливають підземні грунтові води. Дахи та стіни, своєю чергою, потерпають від опадів. Саме з цієї причини гідроізоляційні роботи необхідно виконати завчасно та з використанням якісних гідроізоляційних матеріалів. Повний спектр послуг з герметизації споруд в Полтаві та по Україні в цілому можна замовити в приватному підприємстві «ВЕМАКС».

Гідроізоляція фундаментів будинків: де замовити в Полтаві

 

У багатьох регіонах України грунтові води знаходяться на невеликій глибині, тому перед початком будівництва необхідно провести обов’язкові дослідження земельної ділянки. А після отримання результатів аналізу виконати усі заходи щодо гідроізоляції фундаментів та підземної частини споруди.

 

Служба гідроізоляції в Україні. Виконання гідроізоляційних робіт

 

Для виконання цих робіт фахівці компанії «ВЕМАКС» використовують великий спектр матеріалів:

 

  • герметики для швів;
  • мастики на основі бітуму;
  • гідроізоляційні плівки та мембрани;
  • гідроізоляційні шпонки, тобто стрічки із модифікованої гуми для компенсації можливих деформацій внаслідок впливу вологи;
  • пластифікатори та проникні додатки до бетону, завдяки котрим покращуються його гідроізоляційні властивості, підвищується тривкість до вологи.

 

У кожному конкретному випадку фахівці компанії за посиланням вище виїжджають до об'єкта, проводять необхідні дослідження та складають детальний проєкт для отримання оптимальних результатів. Також тут запропонують клієнтам увесь перелік робіт з гідроізоляції дахів, підвалів, басейнів, терас, комор, льохів та інших господарських споруд для приватних замовників.

 

Гідроізоляція фундаментів будинків

 

Промислова гідроізоляція «ВЕМАКС»: герметизація резервуарів

 

Підземні бетонні резервуари засновуються для зберігання великих об’ємів питної чи промислової води, різноманітних рідин, сировини для вироблення харчових продуктів тощо. Спеціалісти «ВЕМАКС» надають великий спектр гідроізоляційних послуг клієнтам з Кременчука, Полтави, Черкас, Кропивницького та інших регіонів України. Тут Вам запропонують:

 

  • герметизацію на етапі будівництва;
  • усунення проблем через руйнівний вплив вологи на частини будівлі;
  • гідроізоляцію швів, тріщин, стиків;
  • облаштування гідроізольованих водопровідних та дренажних систем, теплотрас тощо.

 

 

Приватне підприємство «ВЕМАКС» є офіційним дилером Penetron ICS в Україні, й використовує перевірені часом матеріали та рішення, аби надавати клієнтам найвищу якість послуг з гарантією та за помірними цінами. Отримати детальнішу інформацію можна безпосередньо на сайті компанії за посиланням вище.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 851 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.