» » » » Будинки із СІП-панелей – актуальна технологія будівництва для України
19:28 Субота 0 1 585
19:28, Субота, 7 жовтня 2023

Будинки із СІП-панелей – актуальна технологія будівництва для України

СІП-панелі (структурно-ізольовані панелі, structural insulated panels) – це інноваційний матеріал для будівництва, який використовується для створення стін, дахів і підлог у будівлях. Вони складаються з двох товстих шарів (зазвичай OSB) і теплоізоляційного середнього шару (пінополіуретан або полістирол). СІП-панелі виготовляються на заводі і постачаються на будівельний об'єкт готовими до монтажу.

Українська компанія «СIП АТЛАС» є заводом-виробником будинків із SIP-панелей. Продукція відповідає усім європейським вимогам щодо якості, про що має відповідні сертифікати. Компанія будує СІП будинки в Україні та Європі. Для виготовлення продукції застосовує сучасні рішення. Компанія виконує будівництво приватних та модульних будинків, котеджів, таунхаусів, готелів. Сюди можна звернутися, якщо потрібна добудова або прибудова. Також легко замовити дім на колесах (трейлер).

 

Будинки із СІП панелей

 

Чому варто обрати будівництво споруд із СІП-панелей

 

Основні переваги СІП-панелей можна відчути на собі, якщо замовити спорудження будинку:

 

  • Висока ефективність теплоізоляції. Товстий шар ізоляції зменшує тепловтрати в будинку, що призводить до зниження оплати за комунальні послуги.
  • Низькі витрати на утримання будинку. Будівля не потребує фарбування, поточного ремонту та інших клопотів. Зовнішній вигляд лишається первісним надовго.
  • Міцність. СІП-панелі дуже міцні та стійкі до вітру, снігу й інших навантажень.
  • Швидкість монтажу. Будинки легко збираються, що значно скорочує час будівництва.
  • Екологічність. СІП-панелі часто виготовляються з відновлювальних ресурсів. Вважаються більш екологічно дружніми, ніж традиційні будівельні матеріали.

 

СІП АТЛАС - будинки із СІП панелей під ключ за 3 місяці

 

Вартість СІП-панелей дещо вища, ніж у традиційних систем будівництва. Але такі витрати компенсуються завдяки зменшеним платежам за опалення та кондиціювання повітря у майбутньому, а також завдяки швидкому монтажу та зменшенню витрат на робочу силу.

 

Особливості зведення будинків

 

СІП-панелі – найбільш зручний варіант для будівництва. З заводу постачаються готові стіни. Звести цілий дім можна за 5-7 днів, витративши мінімум коштів на оплату праці робітників. Загалом на будівельні роботи, разом з виконанням фундамента, йде менше 3 місяців. Будівництво можливе у будь-яку пору року, адже матеріали не бояться вологи та морозу.

 

Будівництво будинків за SIP технологією

 

Після зведення будинок із SIP-панелей не потребує часу на усадку. Можна одразу робити внутрішнє оздоблення за смаком або заселятися без цього етапу, адже поверхні всередині вже мають стандартну обробку.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 895 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.