» » » » Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення
15:38 Середа 0 1 894
15:38, Середа, 25 жовтня 2023

Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення

Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.

Переваги модульних будинків

 

Перед майбутнім власником заміської хатини стоїть дилема – який із сучасних матеріалів і технологій вибрати, щоб результат був довговічним і при цьому не вимагав великих витрат. Сучасне рішення – будинки, що зводяться із готових панелей. Переваги модульних будинків:

 

  • Швидкість зведення. Близько 3 місяців потрібно, щоб заселитися у готовий дім.
  • Менша загальна вартість, якщо порівнювати з будівництвом із цегли, піноблоків, газоблоків тощо.
  • Гнучкість дизайну. Проєктування модульних будиночків виконується з урахуванням усіх побажань замовника. Будь-які рішення у дизайні – ось що таке модульний будинок.
  • Можливість розібрати та зібрати дім на новому місці. Актуальна перевага для власників баз відпочинку, міні-готелів тощо.
  • Енергоефективність. SIP-панелі, з яких складається модульний дім, являють собою два листи OSB, між якими знаходиться товстий шар пінополістиролу, зафіксований однокомпонентним поліуретановим клеєм. Такий «сендвіч» із матеріалів забезпечує високий рівень теплоізоляції. Але за бажання можна оздобити готовий дім додатковим утепленням. Відгуки про модульні будинки свідчать, що це робити не обов’язково.

 

Модульний будинок під ключ

 

Українська компанія СІП АТЛАС є національним виробником якісних енергоефективних модульних будинків. Тут можна замовити сучасну будівлю із SIP-панелей, які містять пінополістирол з графітом. Цей додатковий матеріал, здатний відбивати інфрачервоне випромінювання (тобто тепло). Таким чином менше тепла втрачається в холодну пору року і будинок менше нагрівається влітку. В компанії СІП АТЛАС можна замовити модульний будинок під ключ – від розробки проєкту до заливання фундаменту і монтажу домокомплектів.

 

Готові панелі виробляються на власному заводі компанії, де відбувається ретельний контроль якості на кожному етапі. Також тут пропонуються інші послуги: прокладання інженерних мереж, розводка опалення, буріння свердловин на воду та облаштування септиків, роботи на фасаді та покрівлі. Купити готовий модульний будинок або замовити проєктування під свої потреби, вирішує покупець.

 

Коли варто використовувати модульні будинки

 

Модульний дім підходить для будь-яких цілей:

 

  • проживання невеликою або великою родиною;
  • здавання в оренду на короткий або тривалий термін;
  • облаштування готелю чи бази відпочинку.

 

Будівництво модульних будинків за 3 місяці

 

Варто звернутися до компанії СІП АТЛАС та замовити модульний будинок в Україні, якщо:

 

  • треба зекономити час на будівництві;
  • бюджет обмежений;
  • потрібно швидко зробити прибудову до наявного будинку;
  • є бажання економити на опаленні та кондиціюванні.

 

Всі ці питання легко вирішуються за допомогою сучасної технології будівництва із готових блоків (модулів). Вже за три місяці можна стати власником нового будинку з інноваційним дизайном.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство 12:05 Неділя 1 993 Будівельна амністія в Україні: Шлях до легалізації незаконних будівель Україна не перший рік стикається з проблемами незаконної забудови, коли громадяни будують будинки без відповідних дозволів та ігнорують будівельні норми та правила. Ця ситуація створює не лише загрозу безпеці, але і приводить до численних конфліктів між власниками незаконних будівель та органами влади. У відповідь на ці проблеми, в Україні було запроваджено ідею будівельної амністії, яка має на меті узаконення таких будівель. У цій статті ми розглянемо сутність будівельної амністії, її переваги та недоліки, та як узаконити будинок по амністії.