» » » » Переваги купівлі парфумів на розлив за гуртовими цінами
14:50 П’ятниця 0 2 245
14:50, П’ятниця, 24 липня 2020

Переваги купівлі парфумів на розлив за гуртовими цінами

У кожному місті працюють бутики та салони відомих виробників елітної парфумерії. Одного візиту до подібного закладу буде достатньо, аби переконатися, що така продукція найвищої категорії коштує недешево. Навряд чи знайдеться багато охочих купувати флакон парфумів Шанель або DKNY Be Delicious за цінами від декількох тисяч гривень. Але на сьогоднішній момент є цілком доступна альтернатива, тобто парфуми на розлив, котрі мало чим відрізняються від оригіналів: такий самий запах, що тримається довго.

Де купити наливні парфуми в Україні дешево


Ключова причина, чому духи на розлив настільки популярні, — їхня більш ніж доступна вартість. Ціни стартують з позначки 3-5 гривень за мілілітр. Уся продукція продається у компактних та зручних флаконах, котрі Ви маєте змогу брати з собою, куди б не йшли. Представлено широкий асортимент для жінок та чоловіків. В інтернет-магазині розливної парфумерії Ви з легкістю оберете аромат, що підходить саме Вам за різними факторами:
  • тип ароматів;
  • додаткові ноти запахів;
  • стійкість;
  • комбіновані букети ароматів;
  • місткість флаконів.

Інтернет-магазин пропонує гуртовим покупцям великий вибір різноманітного комплектовання та аксесуарів: подарункове паковання, спреї, кнопкові розпилювачі, прозорі та металеві флакони для зберігання ароматів тощо. Усю продукцію сертифіковано за стандартами ДСТУ. За потреби покупцю нададуть усі необхідні сертифікати якості.

Парфуми на розлив оптом

Вигідний бізнес з розливу парфумів: окупність до 300 відсотків


Самою природою у жінку закладено прагнення здаватися та виглядати привабливо, а аромат є невіддільним елементом образу. Саме тому бізнес з продажу розливної парфумерії обіцяє Вам надшвидкі прибутки. Достатньо встановити вітрину у місці з високою відвідуваністю, наприклад у торговельних центрах. Жінки обов'язково звернуть увагу на доступні та якісні парфуми від інтернет-магазину Premier Parfum. Переваги цього бізнесу:
  • мінімальні затрати на відкриття;
  • все необхідне надається постачальниками;
  • рекламні матеріали також входять до стартового набору;
  • можна купувати парфуми під замовлення, адже на складі завжди є будь-які аромати.

Аби розпочати власну справу, треба звернутися до менеджерів компанії за посиланням, котрі нададуть детальну інформацію щодо цін та умов співпраці. Для вашої зручності уже приготовано стартові набори з парфумерією на розлив.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 034 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?