» » » » Анубіс косметика: іспанський догляд із доведеною ефективністю
17:28 Четвер 0 1 558
17:28, Четвер, 25 серпня 2022

Анубіс косметика: іспанський догляд із доведеною ефективністю

Поціновувачі краси та професійного догляду за собою чудово знають іспанську марку доглядової косметики Anubis (Анубіс). Це бренд із багатою історією, який за час існування встиг завоювати кохання та довіру покупців. Спочатку товари бренду Anubis Cosmetics — це засоби для очищення шкіри і SPA-процедур, з часом асортимент був розширений та доповнений багатьма різноманітними засобами для догляду за собою.
косметика Anubis

 

Фірма була утворена в Барселоні 15 років тому. Спочатку вона виробляла виключно професійні засоби для побутового щоденного догляду. Після того, як засіб продемонстрував високу ефективність, компанія відкрила ще кілька філій та почала реалізовувати продукцію по всьому світу.

 

З того часу ринок розширився багаторазово і Анубіс косметика стала з'являтися на косметологічних ринках:

 

  • України;
  • Сполучених Штатів Америки;
  • у країнах Євросоюзу.

 

Сьогодні такі чудові засоби іспанського походження можна придбати в Інтернет-магазин «Красива Я».

 

З якими проблемами справляється Анубіс косметика?

 

В арсеналі бренду є різні найменування, які вирішують як поширені, так і рідкісні проблеми. Засіб стимулює оновлення та відновлення життєдіяльності клітин. Тобто бренд має регенеруючі найменування, які ефективно борються зі старінням шкіри. Також серед найменувань можна підібрати крем, інші засоби догляду призначені для виключно ніжної і чутливої ​​шкіри обличчя і тіла.

 

Унікальними можна назвати засоби, що насичують дерму вільним киснем. Після використання таких засобів дерма виглядає свіжою, молодою, сяючою. Вона насичується киснем, буквально сяючи зсередини.

 

Також в арсеналі бренду є засоби, які здатні нормалізувати, регулювати ліпідний баланс дерми, забезпечити якісний догляд навколо очей. Також серед представлених косметики є унікальні іспанські засоби, які запобігають та уповільнюють вікові зміни. Окремі найменування не допускають деформації овалу обличчя, вони підтягують дерму, розгладжують існуючі зморшки та запобігають появі нових.

 

СПА серія

 

Окрема гордість бренду — СПА серія продуктів, які забезпечують професійний догляд. У таку лінійку входять скраби, пілінги, олії, екстракти рослин, засоби масажу. Використовуючи такі назви, вдасться розслабитись, отримати справжній салонний догляд, не переплачуючи за нього.

 

Також у лінійках бренду є засоби для чоловіків. Це особливі назви, які живлять, підтягують, усувають сухість, миттєво зволожують, ефективно очищають епідерміс від забруднень.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 032 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?