» » » » Термальна вода: що це і для чого застосовується
13:46 Неділя 0 1 993
13:46, Неділя, 20 листопада 2022

Термальна вода: що це і для чого застосовується

Термальна вода — це відкриття сучасної косметології, яке одразу полюбила більшість поціновувачів професійного догляду за шкірою. В чому її особливість? Це високоочищена мінеральна вода, що взята з природних термальних джерел і має нейтральний лужно-кислотний баланс. Вона може використовуватись як окремий косметичний засіб або входити у склад різноманітних гелів, кремів, лосьйонів тощо. Ефективний крем для обличчя La Roche Hydraphase Riche створений саме на основі цього унікального продукту.

Різновиди термальної води

 

Існує декілька різновидів, що відрізняються ступенем мінералізації. А саме:

 

  • високомінералізована — підходить для жирної та комбінованої шкіри, добре матує та прибирає жирний блиск, не пересушуючи та не провокуючи почервоніння;
  • слабомінералізована — ідеальний варіант для власниць сухої або схильної до атопічного дерматиту шкіри;
  • ізотонічна — гарно освіжає чутливу шкіру, не викликаючи подразнень.

 

Спектр використання термальної води дуже широкий: її використовують у вигляді аерозолю для екстреного зволоження обличчя (наприклад, якщо повітря в приміщенні дуже сухе і хочеться освіжитись), для заспокоєння після сонячних опіків, зменшення подразнень на проблемній шкірі та для профілактики дерматитів.

 

Термальна & міцелярна вода: в чому різниця

 

Насамперед у складі. Міцелярна вода, попри назву, це комплексний косметичний засіб, що потребує обов’язкового змивання. В іншому випадку вона може закрити пори та викликати почервоніння або навіть алергію.

 

Термальна ж вода не потребує змивання: її можна використовувати для очищення шкіри, зволоження, закріплення макіяжу. Єдиний нюанс: слід з обережністю користуватись такими засобами перед засмагою, тому що вони можуть посилити дію УФ-променів та спровокувати сонячний опік.

 

Як вибрати косметику на основі термальної води?

 

Бренди професійної косметики часто створюють засоби на основі цього корисного інгредієнта. Одним з таких виробників є французький бренд дерматокосметики La Roche-Posay. Усі продукти, представлені в його колекціях, розроблені досвіченими дерматологами й підходять для людей з різними типами шкіри, в тому числі з певними дерматологічними проблемами. Є і серія декоративних засобів, створених спеціально для чутливої шкіри.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 025 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?