16:18 Четвер 0 1 888
16:18, Четвер, 26 січня 2023

BB та СС креми — в чому різниця?

Догляд за шкірою — багатоетапний процес, у якому використовуються численні косметичні засоби. Особливе місце серед них посідають BB- і CC-креми.

Як у цих продуктах поєднуються властивості декоративної та доглядової косметики? У чому полягає різниця між вв і сс кремом? Дізнайтеся просто зараз!

 

Що таке BB-крем?

 

Сучасний bb крем — це революційний засіб, який виконує функції тонального та зволожувального кремів одночасно. BB розшифровується як Blemish Balm (бальзам, що приховує недоліки), або Beauty Balm (бьюті-бальзам).

 

У складі продукту — доглядові та коригуючі компоненти в ідеально збалансованих концентраціях. Завдяки унікальній формулі такий крем:

 

  • інтенсивно зволожує шкіру;
  • підтримує оптимальний pH-баланс;
  • вирівнює тон та рельєф обличчя;
  • маскує візуальні недоліки;
  • захищає шкіру від негативного зовнішнього впливу.

 

Що таке CC-крем?

 

Популярний серед візажистів сс крем — це косметологічний продукт, створений насамперед для корегування кольору (Color Correction) обличчя. Так само, як і ВВ-крем, цей засіб доглядає за шкірою і забезпечує надійний захист від УФ-променів, вітру та морозу, але корекція кольору шкіри є його визначальною властивістю. СС-крем вирівнює рельєф, робить тон обличчя максимально природним за наявності будь-яких візуальних недоліків (пігментних плям, постакне, куперозу та ін.).

 

Чим відрізняються BB- та CC-креми?

 

Насамперед покупців цікавить різниця між вв і сс кремом, адже вони здаються майже однаковими. Але певні відмінності між цими продуктами є:

 

  • У BB-кремі вища концентрація компонентів, які відповідають за зволоження та живлення.
  • Усі вв і сс креми допомагають покращити колір обличчя, але забезпечують різну якість покриття. Так, у складі BB-крему висока концентрація пігменту. Він створює досить щільне покриття, яке здатне зробити непомітними навіть досить виразні недоліки. СС-крем містить менше пігменту і майже не помітний на обличчі.
  • Ключова різниця між вв і сс кремом полягає у тому, як він «лягає» на шкіру. BB-крем переважно живить та зволожує і більше підходить для сухої шкіри. СС-крем вирізняється невагомою текстурою і рекомендується жінкам із жирним та проблемним типами шкіри.

 

Що краще вибрати — BB- чи CC-крем?

 

Питання «bb чи сс?» не втрачає своєї актуальності. Вибір залежить тільки від типу Вашої шкіри та мети, яку Ви прагнете досягти. Якщо Вам потрібен зволожувальний захисний крем із функцією маскування недоліків, зверніть увагу на BB-креми. Для жирної та проблемної шкіри з численними візуальними недоліками краще вибрати один із СС-кремів на cosibella.com.ua.

 

Що краще — вв або сс крем? Спробуйте визначити самостійно, експериментуючи з якісною косметикою, або проконсультуйтеся з косметологом!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 033 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?