» » » » Все, що Ви маєте знати про зволоження шкіри
21:18 Вівторок 0 1 870
21:18, Вівторок, 7 березня 2023

Все, що Ви маєте знати про зволоження шкіри

Кожна дівчина мріє про здорову і гарну шкіру, яка має квітучий зовнішній вигляд. Але мало хто замислюється над тим, що основа доглянутої шкіри лежить саме у її зволоженні. Правильний водний баланс у клітинах шкіри відповідає за її пружність, свіжість та природне сяйво.
Все, що Ви маєте знати про зволоження шкіри

 

До речі, це актуально для шкіри різних типів, а не лише для сухої. Але дуже важливо правильно підібрати косметичні засоби, які дійсно можуть зволожити шкіру і не спричинять негативних наслідків. Одними з найдієвіших видів косметики вважаються засоби бренду CeraVe, детальніше про які можна прочитати за посиланням https://www.cerave.ua/skincare/moisturizers. Ця косметика містить у своєму складі кераміди для шкіри, які добре на неї впливають.

 

3 причини зволожувати шкіру обличчя

 

Коли йде мова про зволоження шкіри, то мається на увазі не лише її сяючий зовнішній вид, а й про здоров'я. Є три основні причини через які необхідно обов'язково звертати належну увагу на зволоження:

 

  • Попередження передчасних вікових змін. У клітинах шкіри знаходиться колаген, який відповідає за її пружність. З плином часу він починає вироблятися у недостатній кількості та з’являються зморшки. Також менше стає гіалуронової кислоти яка і відповідає за утримання вологи у шкірі. Якщо якісно зволожувати шкіру, то активізується синтез вироблення колагену та гіалуронової кислоти, що допомагає запобігти появі зморшок.
  • Захисна функція. Якщо щоденно зволожувати шкіру, то відновиться захисний гідроліпідний бар’єр. Завдяки йому шкіра буде більш стійка до різного агресивного впливу довкілля. До таких негативних факторів можуть бути віднесені сухе повітря, низька температура, сильний вітер або опади.
  • Підтримка рівномірного тону шкіри. Якісне зволоження допомагає вирівняти тон шкіри, завдяки чому вона буде мати кращий вигляд і макіяж можна накладати набагато простіше.

 

Але для якісного зволоження слід правильно обирати косметичні засоби.

 

Як підібрати засоби для зволоження шкіри?

 

Для того, щоб якісно зволожити шкіру та надати їй сяючого вигляду брендом CeraVe розроблено дуже багато різноманітних засобів, у складі яких є кераміди. Але перш ніж купувати їх, потрібно визначитись з тим, яка дерматокосметика буде найефективніша. Для цього варто визначитись з типом Вашої шкіри та з тим, коли Вам комфортніше користуватися засобом (денний чи нічний догляд за шкірою). В залежності від цього можна обирати правильну косметику. Найкраще робити вибір разом з Вашим косметологом, який надасть свої рекомендації на професійному рівні, враховуючи стан шкіри.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 032 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?