» » » » Доглядова косметика — важлива складова гарного та здорового вигляду
20:14 Четвер 0 1 701
20:14, Четвер, 10 серпня 2023

Доглядова косметика — важлива складова гарного та здорового вигляду

Шкіра та волосся потребують постійного догляду та піклування. Окрім здорового способу життя та повноцінного харчування, важливу роль у підтримці краси обличчя, тіла, рук відіграють засоби доглядової косметики, які не повинні містити шкідливих домішок, наприклад, парабенів або сульфатів. Якісну косметику українського виробництва можна придбати на сайті https://alanakosmetiks.com.ua, де представлено креми, сироватки, маски тощо, виготовлені з найкращої європейської сировини.

Якою має бути якісна доглядова косметика

 

На відміну від декоративної, доглядова косметика призначена для покращення стану шкіри та волосся. Вона сприяє їхньому оздоровленню, укріпленню захисних функцій, зволоженню та живленню. Доглядові засоби мають бути безпечними для використання і не спричиняти алергічних реакцій або подразнень. Вони повинні відповідати всім стандартам безпеки.

 

Alanakosmetiks - доглядова косметика українського виробництва

 

Цим вимогам відповідає косметика Alanakosmetiks. Для її виготовлення використовуються комплекси рослинних олій, пробіотики, натуральні зволожувачі, пептиди тощо. Сировину для продукції компанія замовляє у французьких та німецьких концернів. Невелика частина основ постачається дрібними українськими мануфактурами. Про якість готових засобів свідчить сертифікат відповідної державної служби.

 

Якісна доглядова косметика:

 

  • Дає очікувані результати, розроблена на основі наукових досліджень і містить активні інгредієнти, які ефективно впливають на ту чи іншу зону.
  • Містить природні компоненти. Багато людей віддають перевагу косметиці, яка містить рослинні екстракти, олії, вітаміни тощо. Такі засоби більш м'які і з меншою ймовірністю спричиняють алергічні реакції.
  • Відповідає віковим особливостям. Доглядова косметика Alanakosmetiks розрахована на різних споживачів – дорослих, підлітків, дітей.

 

Доглядова косметика від українського виробника Alanakosmetiks

 

Як вибрати

 

Вибір доглядової косметики залежить від індивідуальних потреб і типу шкіри. Наприклад, засоби для догляду за обличчям від Alanakosmetiks розраховані на такі типи шкіри, як суха, нормальна, жирна, комбінована, чутлива, подразнена, тонка, проблемна. Препарати випускаються у вигляді:

 

  • сироваток;
  • тоніків;
  • кремів;
  • масок тощо.

 

Засоби розраховані на основні потреби щодо догляду – зволоження, очищення, ліфтинг, зменшення судинної сіточки. Можна обрати версії з додатковим ефектом живлення, попередження появи зморшок, регулювання жирності, зменшення набряків під очима тощо.

 

В окремих розділах каталогу можна обрати догляд за волоссям, руками, тілом, мінеральну косметику, олії, ароматичну продукцію тощо. Виробник подбав про те, щоб кожний українець та українка змогли вибрати доглядову косметику за своїми потребами.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 039 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?