» » » » Hydrafacial — час подбати про красу своєї шкіри
13:14 Середа 0 1 657
13:14, Середа, 1 лютого 2023

Hydrafacial — час подбати про красу своєї шкіри

Шкіра обличчя потребує ретельного догляду та щоденного очищення. Застосовуючи засоби для вмивання, жінка може впоратися з найпростішими забрудненнями у вигляді пилу та залишків макіяжу, проте в домашніх умовах практично не реально глибоко очистити пори. Щоб підтримати здоров’я шкіри та подбати про її красу слід скористатися вакуумною чисткою HydraFacial. Спробуйте і, вона Вам сподобається – ефективна, нетравматична, абсолютно безпечна.

Процедура HydraFacial або ж вакуумний гідропілінг – сучасна апаратна методика, призначена для гігієни шкіри. Вона передбачає використання сироватки для максимального насичення дерми корисними речовинами, в тому числі антиоксидантами та пептидами. Вакуумний же вплив гарантує ретельне та глибоке очищення. Його ефективність стає помітною навіть після одної єдиної процедури. Іноді цього цілком достатньо, щоб освіжити обличчя. В середньому ж для боротьби з косметологічними проблемами потрібно від 5 до 10 сеансів.

 

Маніпуляції з використанням спеціальних одноразових насадок очищають шкіру безболісно. Вони не пошкоджують покрив, тож клієнтка косметолога після сеансу не має потреби у проходженні реабілітації. Тому, залишивши кабінет, жінка одразу піде займатися своїми справами.

 

Кому підійде гідропілінг

 

Вакуумна чистка HydraFacial призначена для догляду за шкірою різного типу:

 

  • нормального;
  • жирного;
  • сухого;
  • комбінованого.

 

Вік людини також не має значення. Маніпуляції спеціаліста в будь-якому разі дозволять позбавитись від чорних цяток на обличчі та гіперкератозу, тьмяного кольору шкіри й перших ознак старіння. Процедура робить шкіру свіжою й доглянутою. Це – відмінна профілактика естетичних недоліків. Кількість сеансів варіює в залежності від індивідуальних потреб.

 

Косметолог ретельно й акуратно обробляє поверхню шкіри, не травмуючи її. Він очищує дерму, прибираючи не лише різноманітні забруднення, а й ороговілі клітини. Окрім цього маніпуляції спеціаліста сприяють підвищенню пружності шкіри та глибоко зволожують її, а також нормалізують кровопостачання. Ця методика є абсолютно безпечною і виконується з використанням одноразових насадок. Процедура має мінімальну кількість протипоказань. Вона дуже делікатна, тож не дивно, що шкіра відмінно виглядає одразу після маніпуляцій. Декоративну ж косметику можна наносити вже через 3 дні, що є однією із переваг, які так високо цінують представниці прекрасної статі.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметология 15:10 П’ятниця 0 1 043 Для чего используют увлажняющие кремы? Подбирать косметику с увлажняющими факторами несложно, главное, в этом разобраться и знать, на что обращать внимание. Производители всегда предлагают большое количество разных товаров, среди которых всегда можно подобрать идеальные варианты для своей кожи.