» » » » Кредити під заставу землі в Києві: компанія Інвестстандарт
16:24 Вівторок 0 2 465
16:24, Вівторок, 29 вересня 2020

Кредити під заставу землі в Києві: компанія Інвестстандарт

Земельні ділянки у Києві та області завжди високо цінувалися. У цьому немає нічого дивного, оскільки нерухомість у столичному регіоні в усі часи коштувала набагато дорожче, ніж в інших областях України. Якщо ж Вам терміново знадобилася певна сума грошей, отримати кредит на вигідних умовах можна під заставу землі. Таку послугу надають різноманітні банки. Але часто клієнти стикаються з тим, що банківські експерти оцінюють ділянку значно дешевше, порівнюючи з актуальною вартістю землі.

Де оформити вигідні кредити під заставу землі в Києві


Кредит під заставу землі

Отримати на руки готівкою суму до 30 мільйонів гривень під заставу земельної ділянки Ви маєте змогу в компанії Інвестстандарт. Що для цього потрібно? Для оформлення позики під заставу землі в Києві перейдіть за посиланням https://investstandart.com/territory-credit/ на сайт компанії Інвестстандарт. Тут побачите основну інформацію щодо умов надання кредитних коштів:
  • клієнт отримує 80 відсотків від вартості землі, тоді як банк може видати значно менше;
  • термін кредитування до десяти років;
  • ставка складає лише 1,5% на місяць;
  • для оформлення кредиту Вам не потрібно пред'являти довідку про доходи з місця роботи.

Скористатися послугою може будь-який громадянин України. Компанія Інвестстандарт вже довгий час працює у Києві, більше тисячі клієнтів встигли переконатися в її порядності та надійності. Тут працює кваліфікований та доброзичливий персонал, котрий завжди напоготові детально пояснити умови надання та обслуговування позик.

Як отримати гроші під заставу ділянки у Києві


Вигідні кредити під заставу землі в Києві

Якщо Ви бажаєте отримати солідну суму коштів на розвиток бізнесу чи придбання нового авто, для одержання позики необхідно виконати певні умови:
  • Ви повинні мати усі правовстановлювальні документи на ділянку для підтвердження права власності;
  • вік від 18 років;
  • наявність паспорта громадянина України;
  • ідентифікаційний код з податкової адміністрації.

Клієнт домовляється про зустріч з експертами, котрі проведуть оцінювання ділянки та назвуть суму коштів, котру можна отримати на руки. Якщо ці умови Вас влаштовують, залишиться лише оформити усі необхідні документи та підписати їх. Таким чином, вже за одну-дві години Ви матимете готівкою чи на банківській карті до 30 млн. гривень. На вартість землі впливають різноманітні чинники: площа, розташування, наявність об'єктів інфраструктури, річок чи автомобільних шляхів поруч. Кредит може видаватися на строк до десяти років. Компанія працює навіть с Чорним списком.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Кредитование 12:14 Вівторок 0 1 198 Займы под 0 процентов: чем это выгодно? Многие украинцы с невысоким уровнем дохода незадолго до зарплаты оказываются в сложной ситуации. Отсутствие официального трудоустройства и общий уровень доходов не позволяют оформить займ в банке. Просить средства взаймы у родственников тоже не вариант.