» » » » Кредит на автомобіль: особливості, переваги
18:09 Четвер 0 1 109
18:09, Четвер, 15 червня 2023

Кредит на автомобіль: особливості, переваги

Багато українців мріють придбати власний автомобіль чи замінити старий на новіший із сучасним функціоналом. Проте не завжди виходить постійно відкладати, щоб назбирати достатньо грошей на придбання транспорту. Навіть вживані машини в Україні недешеві, тому не кожен зможе собі дозволити таку покупку. Оптимальним рішенням стануть кредити на автомобілі.

Декому ця послуга не видається вигідною, але насправді нею успішно користуються в багатьох країнах світу. Якщо не вистачає коштів, це не привід відмовляти собі в придбанні авто. Головне – попередньо ознайомитись з умовами й визначити, чи підходить той або інший кредит. Не завадить подивитись варіанти від різних банків, адже ставки за відсотками та вимоги можуть відрізнятися.

 

Як отримати кредит на автомобіль: особливості

 

Банк Львів пропонує всім, хто бажає, взяти позику на авто з пробігом. Послуга надається на суму від 10 до 510 тисяч гривень, для її отримання потрібно відразу внести 30% вартості транспортного засобу власними коштами. Позика надається на термін до 5 років. Визначити суму щомісячного платежу дуже зручно за допомогою онлайн-калькулятора на сайті.

 

Перш ніж подавати заявку на автокредит, варто розрахувати свій бюджет та оцінити фінансові можливості. Важливо попередньо вирішити, яку суму можна витратити відразу й сплачувати щомісячно. Мають значення стабільні й тимчасові доходи, постійні витрати, джерела додаткового прибутку та багато інших факторів. За заявкою на отримання позики може прийти відмова (наприклад, через погану кредитну історію).

 

Історія формується з позик, які клієнт брав раніше. Якщо він сплачував усі мінімальні платежі вчасно й точно дотримувався графіків, не мав і не має прострочених заборгованостей, вона буде позитивною. Проте, коли в минулому виникали проблеми, можуть відмовити – це потрібно враховувати, так само як і відсутність або наявність офіційного доходу. Надіслати заявку на отримання кредиту від Банку Львів дуже зручно онлайн.

 

Які головні переваги

 

Щоб взяти кредит на автомобіль, потрібно звернутися до відповідальної та надійної установи. Банк Львів надає всі гарантії, отже, співробітництво з ним подарує задоволення. Фінансова установа дає можливість розірвати договір протягом 14 днів із моменту його укладення. Проте в цьому не буде потреби, адже автокредит надає тому, хто ним скористається, велику кількість переваг:

 

  • не треба сплачувати відразу всю суму автомобіля. Її розподіляють на декілька років, у цей час вже можна користуватися машиною;
  • гнучкість пропозиції. Сума позики, термін, на який вона надається, можуть відрізнятися. Для кожного клієнта шукають оптимальне рішення;
  • покращення кредитного рейтингу в разі своєчасного внесення платежів;
  • швидке схвалення. Оскільки автокредит зазвичай передбачає заставу – саме авто, то клієнту не доведеться довго чекати відповіді з банку.

 

Автомобільний кредит допоможе спланувати бюджет – достатньо скористатися графіком платежів.

 

Джерело: Сайт www.banklviv.com

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Кредитование 12:14 Вівторок 0 1 197 Займы под 0 процентов: чем это выгодно? Многие украинцы с невысоким уровнем дохода незадолго до зарплаты оказываются в сложной ситуации. Отсутствие официального трудоустройства и общий уровень доходов не позволяют оформить займ в банке. Просить средства взаймы у родственников тоже не вариант.