» » » » Євген Руденко: оптимістичний прогноз зростання ринку DeFi на наступний рік
13:51 Понеділок 0 1 762
13:51, Понеділок, 15 квітня 2024

Євген Руденко: оптимістичний прогноз зростання ринку DeFi на наступний рік

Директор Інституту розвитку блокчейн-технологій впевнений в тому, що саме децентралізовані фінансові засоби мають всі шанси на зростання у п’ятикратному розмірі до початку 2025 року. Таку точку зору Євген Руденко висловив на власній офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Чому прогноз Євгена Руденка повинен здійснитися

 

Євген Руденко детально вивчив ринок DeFi у 2023 році, а саме: масштабованість блокчейна, пропускну спроможність, ліквідність, збільшення інвестицій, появу послуг та продуктів, яких ще немає на ринку децентралізованих фінансових засобів, підвищення досвіду у користувачів – все це свідчить про те, що ринок DeFi до 2025 року покаже рівень зростання у цілих 5 разів.

 

Також такий стрибок буде забезпечено шляхом збільшення кількості учасників у рази, появі нових активів, а також впровадження більш дієвих механізмів ліквідності, що зрештою приверне ще більше фінансових вкладень – підкреслює на своїй сторінці Facebook Євген Руденко. Він також прогнозує поліпшення безпечності використання самої технології та вдосконалення зручності користування Дефі. До того ж експерт вважає, що попит на денатуралізовані фінанси може також спричинити більш посилений контроль ринку.

 

Руденко Євген Вікторович, Директор Інституту Розвитку Блокчейн Технологій

 

Важливо прислухатися до прогнозів

 

Такий впевнений прогноз від Євгена Руденка, що вселяє довіру, також підтверджують аналітики зі світовим ім'ям. Наприклад, Педро Феррейра, експерт Finance Magnates, у своїх масштабних висновках прогнозує відчутне зростання децентралізованих фінансів і акцентує на тому, що інтеграція DeFi збільшує та нарощує свій темп.

 

Разом зі стрибком у розвитку технології блокчейн, компанії вивчають можливості та способи, які допоможуть впровадити цей принцип у свою діяльність. Такий курс демонструє дуже стрімкий розвиток у бік таких фінансових систем, як децентралізовані, та роблять прямий виклик традиційним банківським установам.

 

З думкою, яку висловив Євген Руденко, також згоден впливовий фінансовий аналітик та власник MIFSA Карло де Меєр. В особистому блозі він ділиться думкою, що вже у 2024 році DeFi продовжуватиме стрімко розвиватися і розширювати сектори свого впливу. Сфера буде пропонувати своїм користувачам розгалуженіший і ширший спектр послуг у фінансовій сфері (без участі банків), а також децентралізовані послуги у сфері торгівлі, запозичення, кредитування, накопичення коштів і багато інших. Ці фактори вказують на те, що прогнози зростання ринку DeFi на 2025 рік від Євгена Руденка є не тільки оптимістичними, а й цілком реальними.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Криптовалюты и инвестирование 10:30 Середа 0 1 201 Что такое биткоин и почему стоит завести себе криптокошелёк Биткоин (Bitcoin, BTC) – это криптовалюта, существующая в электронной форме и работающая на основе технологии блокчейн. Впервые биткоин был представлен в 2008 году японским разработчиком Сатоси Накамото.