» » » » Різновиди, особливості та вибір вилкових автонавантажувачів
21:15 Неділя 1 1 726
21:15, Неділя, 23 червня 2019

Різновиди, особливості та вибір вилкових автонавантажувачів

Вилкові навантажувачі - це один із видів складської підйомно-транспортної техніки, яка застосовується для навантаження та розвантаження, а також складування, переміщення та підняття на висоту різної продукції.
Механізація підйомно-транспортних робіт - впевнений крок до підвищення продуктивності будь-якого підприємства. Тому власники складських приміщень, промислових, торгових компаній і багатьох інших організацій, де доводиться мати справу зі значним потоком різноманітних вантажів, усе частіше роблять вибір на користь придбання навантажувачів.

Призначення автонавантажувачів


Вилкові навантажувачі - це один із видів складської підйомно-транспортної техніки, яка застосовується для навантаження та розвантаження, а також складування, переміщення та підняття на висоту різної продукції. Такі машини укомплектовані вилами (звідси і назва), а в деяких випадках – також і іншими додатковими пристосуваннями, завдяки яким можна швидко впоратися з вирішенням перерахованих вище завдань при роботі з будь-якими типами вантажів. Застосування навантажувачів на території підприємства дозволяє не тільки істотно зменшити частку ручної праці, а й знизити у цілому виробничі витрати.

Різновиди автонавантажувачів


Усі вилкові навантажувачі у залежності від виду використовуваного палива та типу встановленого двигуна можна розділити на такі різновиди:
  1. Дизельні. Це досить популярний варіант техніки, роботу якого забезпечує дизельний ДВЗ. Експлуатація таких навантажувачів обходиться відносно недорого через невисоку собівартість дизельного палива. Однак при згорянні солярка виділяє у повітря токсичні вихлопні гази, а сама машина видає занадто багато шуму. Тому такі машини краще використовувати тільки на вулиці.
  2. Бензинові. Працюють на бензині, є майже повними аналогами дизельних навантажувачів, однак виділяють менш забруднені вихлопи та видають менше шуму.
  3. Газові. Є більш екологічними, ніж два попередні варіанти спецтехніки. Оскільки газ виділяє у повітря менше шкідливих продуктів згоряння, такі навантажувачі можна використовувати також і всередині приміщень (за умови, якщо там працює потужна вентиляція).
  4. Газобензинові. Це варіант машини, яка може працювати і на газі, і на бензині, тому особливості її роботи будуть такими ж, як у газових і бензинових моделей відповідно.
  5. Електричні. Такі машини працюють від акумуляторних батарей, тому не виділяють у повітря ніяких токсичних газів і практично не видають шуму. Однак батарею доводиться регулярно перезаряджати (через кожні 8-9 годин), причому час зарядки - досить тривалий. Тому бажано мати в запасі змінну АКБ.

Який краще купити автонавантажувач - залежить від умов експлуатації, виробничих завдань та фінансових можливостей покупця.

Чи варто купити навантажувач вилковий б/в?


Вживані навантажувачі, ціна яких набагато нижче нових аналогічних машин, пропоновані до продажу київською компанією «Денал Груп» - це прекрасний вихід із положення для тих власників бізнесу, хто бажає придбати потрібну якісну складську спецтехніку за мінімальною ціною. Таким чином, можна купити недорого вживані вилочні навантажувачі від кращих світових виробників, експлуатаційні можливості яких практично ні в чому не поступаються новим аналогам.

Більш детальна інформація на сайті https://denal.com.ua
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Гость Коля
      Гость Коля з Украина
Kharkiv
      27 червня 2019 12:14 #552731
      0
      Берешь бушный погрузчик вилочный тойота или штиль. самые проверенные и нормальные
    Транспортная логистика и доставка 19:47 П’ятниця 0 790 Міжнародні вантажні перевезення: детальна інформація Коли передбачається перетин кордону держави, такі перевезення є міжнародними. Аби все пройшло без проблем, необхідно мати відповідні знання, досвід та добре орієнтуватися в законах. Зазвичай із метою організації міжнародних вантажних перевезень звертаються за послугами до спеціалізованої компанії.