12:43 Середа 0 2 298
12:43, Середа, 17 липня 2019

Bonzo - Чи можна перевозити холодильник лежачи?

Купляючи новий холодильник перед вами стоїть задача довезти його до вашої квартири чи будинку. Можна скористатися доставкою, а можна привезти його самостійно за наявності потрібного транспорту. Така річ є дуже габаритною, тому слід задуматися, як її розмістити в автомобілі. А чи можна перевозити холодильник лежачи?

Купівля нового холодильника


Якщо ви придбали нову річ у спеціальному магазині, на коробці мають бути спеціальні етикетки чи надписи, які вказують у якому положенні можна перевозити холодильник. В такому випадку все просто. Вам слід просто слідувати цих вказівок і холодильнику нічого не зашкодить.

Покупка б/в холодильника


https://bonzo.kiev.ua - Вантажні перевезення м.КиївАле як бути, якщо ви купляєте не нову річ і робите це у приватної особи. В такому випадку, жодного надпису на коробці не буде, і добре, якщо наявна буде сама коробка. Або вам потрібно перевезти холодильник на нове місце проживання. Як в такому випадку безпечно перевезти річ?

Хоча безпечніше за все транспортувати холодильник стоячи, в тому положенні в якому він зазвичай працює, але можна перевозити його і лежачи, але дотримуючись певних правил.

Класти холодильник можна не на усякий бік. Зверху має бути та сторона, на якій розташовано масляні трубки компресора. Зазвичай на цій стороні знаходяться петлі дверцят, але це не обов’язково, оскільки конструкція моделей різниться.

Заборонено класти холодильник на задню стінку, оскільки це призведе до пошкодження механізму.

Дверцята слід закріпити, аби вони ненароком не відкрилися під час транспортування. Зробити це можна за допомогою скотча. Корисно також закріпити і компресор, аби його було міцно зафіксовано. Сам холодильник теж слід надійно закріпити у машині.

Якщо ви маєте коробку від холодильника, обов’язково помістіть агрегат туди. Це підвищить вірогідність його безпечного транспортування. Також для безпечного транспортування можна використовувати наступні дії:
  • Під холодильник можна покласти ковдру, пінопласт чи товстий шар картону.
  • Їхати слід не швидко, об’їжджаючи ями і роблячи плавні повороти.
  • Скористайтесь послугами вантажників від компанії BONZO (bonzo.kiev.ua/poslugi-vantazhnikiv-kiev).

Якщо перевозити холодильник не на тому боці, це може призвести до потрапляння масла з компресора до системи циркуляції. В такому випадку доведеться чекати кільки днів аж поки масло не стече назад у компресор. У найгіршому випадку — агрегат може зламатися. Піднімаючи холодильник по сходах потрібно аби компресор був ззаду.

Дотримуючись усіх правил перевезення, можна не переживати, що холодильник вийде з ладу ще при транспортуванні.

Автор: Олена Курчанова
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Транспортная логистика и доставка 19:47 П’ятниця 0 801 Міжнародні вантажні перевезення: детальна інформація Коли передбачається перетин кордону держави, такі перевезення є міжнародними. Аби все пройшло без проблем, необхідно мати відповідні знання, досвід та добре орієнтуватися в законах. Зазвичай із метою організації міжнародних вантажних перевезень звертаються за послугами до спеціалізованої компанії.