» » » » Малотоннажні вантажоперевезення до Польші, Німеччини бусами з України
18:58 Субота 0 1 889
18:58, Субота, 18 січня 2020

Малотоннажні вантажоперевезення до Польші, Німеччини бусами з України

Сьогодні, коли українські підприємці активно співпрацюють з іноземними компаніями, виникає нагальна необхідність в оперативних вантажоперевезеннях. Якщо йдеться про доставляння габаритного вантажу з/до Європи, найкращим вибором буде залізничний транспорт, або напівпричепи, здатні перевозити до 20 тонн. У випадку з малим бізнесом більш потрібними є роздільні перевезення. На цій ділянці міжнародні сполучення забезпечують невеликі компанії-перевізники.

Замовити вантажний фургон у Луцьку та по Україні


Trans-Atlas — це компанія із Луцька, котра понад 10 років знаходиться на ринку міжнародних та внутрішніх вантажоперевезень. Скориставшись послугами цього підприємства, Ви зможете замовити малотоннажні перевезення бусами вантажів вагою до п'яти тонн. На сайті організації потенційним клієнтам доступні такі сервіси:
  • онлайн-калькулятор для обчислення вартості перевезення будь-яких вантажів, достатньо лише вписати вагу, об'єм, пункт призначення і система видасть Вам готовий результат;
  • пошук вільного транспорту, котрий прямує до потрібної Вам країни та міста у Європі — Німеччина, Польща, Бельгія, Литва тощо;
  • зв'язок з логістом або співробітниками юридичного відділу для отримання консультацій щодо митного очищення, пошуку оптимальних маршрутів доставлення товарів.

Усім водіям, котрі мають власний вантажний транспорт й дозволи на виїзд до країн Європи, варто подивитися розділ з вакансіями, оскільки діапазони міжнародного та внутрішнього сполучення постійно розширюються. З цієї причини керівництво Trans-Atlas пропонує власникам транспорту вигідні умови співпраці.

Trans-Atlas - міжнародні вантажні перевезення

Чому вигідно перевозити вантажі малотоннажними бусами


Малотоннажний транспорт вигідний, насамперед, тим, що вартість перевезення буде набагато нижчою. Якщо Вам та Вашим партнерам по бізнесу треба регулярно привозити товар з Європи невеликими партіями, замовивши мікроавтобус до п'яти тонн, отримуєте наступні переваги:
  • більша швидкість транспортування;
  • ним легко керувати на вузеньких вулицях європейських міст;
  • мінівен з легкістю під'їде безпосередньо під рампу для навантажувально-розвантажувальних робіт;
  • Trans-Atlas запропонує Вам ізотермічні фургони та рефрижератори для перевезення харчових продуктів і товарів, що швидко псуються.

Митні брокери допоможуть підприємцям уладнати всі питання під час перетину кордонів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Транспортная логистика и доставка 19:47 П’ятниця 0 798 Міжнародні вантажні перевезення: детальна інформація Коли передбачається перетин кордону держави, такі перевезення є міжнародними. Аби все пройшло без проблем, необхідно мати відповідні знання, досвід та добре орієнтуватися в законах. Зазвичай із метою організації міжнародних вантажних перевезень звертаються за послугами до спеціалізованої компанії.