18:40 Понеділок 0 835
18:40, Понеділок, 3 квітня 2023

КТ зубів в Києві

Рентгенівські знімки є невід'ємною частиною точної стоматологічної діагностики. Найпростіший варіант — це рентгенівський знімок одного зуба, який надає мінімальну кількість інформації про стан пацієнта.

Панорамні рентгенівські знімки дають більше деталей, проте обидва є двовимірними. Детальніше: https://www.med-deo.com.ua/uk/kt-zubiv.html. Для отримання повного тривимірного зображення зубів необхідна комп'ютерна томографія щелепи, яка зазвичай є єдиним способом виявити будь-які проблеми.

 

Які переваги має комп'ютерна томографія (КТ) зубів і щелеп?

 

За допомогою дентального комп'ютерного томографа можна побачити всю ротову порожнину в 3D-форматі, що полегшує виявлення будь-яких проблем, таких як запалення, пухлини або приховані каріозні порожнини. КТ також корисна при встановленні або моніторингу зубних імплантатів, дозволяючи здійснювати точний контроль на кожному етапі імплантації.

 

Ця процедура візуалізації використовується для виявлення невидимих пошкоджень, пошкоджених зубів і кісток нижньої щелепи, неправильного росту, тривалих захворювань, проблемної імплантації та складного видалення зубів, виявлення зубів, що не прорізалися, підготовки до імплантації та проведення ендодонтичного лікування.

 

Чим КТ зубів краще рентгена?

 

Комп'ютерна томографія зубів і щелепи перевершує рентгенівські знімки завдяки своїй деталізації. Комп'ютерна томографія зубів є найбільш діагностичним методом обстеження, оскільки дає змогу побачити м'які тканини та потенційні запалення або новоутворення. Цей метод також забезпечує більш точні дані, чіткіше зображення для розпізнавання аномалій і більш точну оцінку зубного ряду завдяки створенню тривимірних зображень. Ці зображення можна зберігати та роздруковувати в різних кількостях за потреби.

 

Переваги виконання 3D знімка зубів в «Мед-Део»

 

Щоб зробити найкращу комп'ютерну томографію зубів у Києві, варто звернутися до медичної клініки «Мед-Део», яка користується повагою та довірою серед місцевих жителів та гостей міста. Висококваліфікований персонал використовує найсучасніші технології для діагностики та лікування пацієнтів, забезпечуючи найкращі результати. У «Мед-Део» є найсучасніший комп'ютерний томограф, який забезпечує чудові зображення. Крім того, цей томограф дозволяє робити не тільки стандартні знімки щелепи, але й нестандартні знімки, 3D-знімки та панорамні знімки скронево-нижньощелепного суглоба.

 

У Med-Deo діагностика за допомогою комп'ютерної томографії — це простий спосіб отримати точні результати. У порівнянні з іншими медичними рентгенівськими апаратами, сучасні томографи мають надзвичайно низький рівень променевого навантаження. Все обстеження займає лише кілька секунд, з яких лише 6 припадає на опромінення людини. 3D-зображення зубів і щелепи є неймовірно деталізованим, що дозволяє спеціалісту отримати всі необхідні дані про стан ротової порожнини та органів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Стоматология 14:08 Субота 0 1 103 Основи процедури встановлення коронки на імплант: важлива інформація для ознайомлення Збереження здоров'я та краси зубів — це важлива частина нашого загального благополуччя. Сучасна стоматологія https://dentiplex.com.ua/ надає безліч можливостей для відновлення втрачених зубів, і одним із найбільш ефективних методів є установка коронки на імплант. У цій статті ми розглянемо процес установки коронки на імплант та відповімо на Ваші запитання.