» » » » Стоматологічні компресори. Особливості стоматологічного обладнання
15:25 П’ятниця 0 610
15:25, П’ятниця, 8 березня 2024

Стоматологічні компресори. Особливості стоматологічного обладнання

Однією з невід’ємних частин ефективної роботи стоматологічної клініки є забезпечення інструментів та установок чистим стисненим повітрям. Для реалізації цього завдання використовують безмасляні стоматологічні компресори. Вони гарантують безперебійну поставку повітря, у якому не буде знаходитись домішок мастила. Це означатиме можливість використання інструментів для безпосередньої роботи у ротовій порожнині.

Особливості стоматологічного обладнання

 

Безмасляні стоматологічні компресори мають особливу конструкцію, яка дозволяє вільно працювати компонентам без тертя та перегріву. Завдяки цьому їх не потрібно змащувати спеціальним мастилом. Особливі моделі створюють мінімальний рівень шуму та можуть бути компактно розміщені у стоматологічному кабінеті.

 

Стоматологічні компресори

 

Серед відомих виробників безмасляних компресорів можна виокремити бренди Ekom, Cattani, Siger, Granum, Galit та інші. Вони мають бездоганну репутацію та створюють техніку, яка відповідає сучасним технологічним стандартам. Можна підібрати різні моделі за функціональними можливостями та продуктивністю.

 

Технічні характеристики стоматологічних компресорів

 

Щоб зорієнтуватись серед широкого асортименту стоматологічних компресорів та вибрати відповідну модель, варто звертати увагу на наступні параметри:

 

  • працездатність – скількома літрами стисненого повітря модель може забезпечити інструменти за хвилину;
  • об’єм ресивера для зберігання невикористаного повітря;
  • кількість та потужність двигунів;
  • рівень шуму, який створюється при роботі;
  • габаритні розміри для зручної інтеграції до стоматологічного кабінету.

 

Безмасляні стоматологічні компресори

 

За продуктивністю стоматологічний компресор підбирається в залежності від того, скільки стоматологічних установок потрібно буде забезпечувати стисненим повітрям одночасно. Потрібно до придбання техніки розрахувати загальний розхід стисненого повітря у хвилину та купити відповідну модель. При цьому не варто обирати занадто продуктивні варіанти, функціональні можливості яких не будуть використовуватись на повну, адже тоді дарма будуть витрачені зайві кошти.

 

Стоматологічні безмасляні компресори для більш зручного застосування можуть додатково оснащуватись різними системами. Моделі у шафі необхідні для того, щоб забезпечити кращу звукоізоляцію при роботі. Вакуумна помпа та осушувач дозволяють одразу доводити стиснене повітря до потрібної температури та рівня вологості.

 

Меддент - інтернет-магазин медичного та стоматологічного обладнання

 

Особливим варіантом є компресор, до якого інтегрований мембранний осушувач. Це дозволяє використовувати його сумісно з фрезерними та шліфувальними системами CAD/CAM без зайвого клопоту. Перед покупкою оцініть, які функціональні можливості потрібні від стоматологічного компресора, щоб користуватись технікою багато років без виникнення потреби у заміні. Техніка потребує грамотної експлуатації та своєчасного сервісного обслуговування.

 

 Джерело: сайт meddent.com.ua.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Стоматология / Видео / Фото 17:21 Субота 0 1 625 С какими проблемами помогает справиться имплантация зубов Ровные и красивые зубы – это не про моду, а про заботу о собственном здоровье. Ведь их плохое состояние или отсутствие может отразиться на состоянии человеческого организма в целом. В ситуациях, когда зуб не поддаётся лечению, его удаляют, что, в свою очередь, серьёзно отражается на речи, жевательных мышцах и височно-нижнечелюстных суставах, на которые начинает действовать неправильная нагрузка. Если потеряна фронтальная группа зубов, это может спровоцировать дискомфортные психологические ощущения и привести к появлению комплексов. Чтобы восстановить целостность зубного ряда, замена потерянного зуба имплантом является правильным решением. В современной стоматологии применяются импланты, которые обладают высоким качеством, эстетикой и прочностью.